Libnet.ro
UNICEF

21:30

CNADNR: Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti, platita tot la ghiseu in 40% din cazuri

B1 B1,
CNADNR: Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti, platita tot la ghiseu in 40% din cazuri

Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti de pe A2 este platita in continuare cash, la ghiseu, in 40 la suta din cazuri, formandu-se cozi, desi exista posiblitatea platii in benzinarii sau prin SMS,. continuă pe B1

COZI pe autostrada. Taxa de la Fetesti, platita tot la ghiseu. Ce trebuie sa stie soferii

Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti de pe A2 este platita in continuare cash, la ghiseu, in 40 la suta din cazuri, formandu-se cozi, desi exista posiblitatea platii in benzinarii sau prin SMS, arata CNADNR, potrivit Mediafax.

Romanilor le place sa stea la coada. Taxa de la Fetesti, platita tot la ghiseu in 40% din cazuri

Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti de pe A2 este platita in continuare cash, la ghiseu, in 40 la suta din cazuri, formandu-se cozi, desi exista posiblitatea platii in benzinarii sau prin SMS,.

De ce e coada la Fetesti: Taxa de pod este platita tot la ghiseu in 40% din cazuri, desi exista optiunea prin SMS sau in benzinarii

Taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti de pe A2 este platita in continuare cu bani-gheata, la ghiseu, in 40% din cazuri, formandu-se cozi, desi exista posiblitatea platii in benzinarii sau prin SMS, arata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNDNR), citata de Mediafax.

Soferii prefera cozile. Cum platesc romanii taxa de la Fetesti

Cei mai multi soferi continua sa plateasca taxa pentru punctul de trecere de la Fetesti de pe A2 cash, la ghiseu, desi exista posibilitatea platirii prin SMS sau la benzinarii, arata CNADNR, la solicitarea Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )