Libnet.ro
UNICEF

01:06

CNAIR: 20 de oferte pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR: 20 de oferte pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti

Un numar de 20 de oferte au fost depuse ieri pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti, acestea avand o lungime de aproximativ 57 de kilometri si o valoare estimata a contractelor de circa doua miliarde de lei, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). continuă pe Ziarul Bursa

CNAIR: 20 de oferte pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti

Un numar de douazeci de oferte au fost depuse pana astazi pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitesti, care vor avea o lungime totala de aproape 57 de kilometri, valoarea totala estimata a contractelor fiind de doua miliarde de lei, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) trimis Redactiei.

CNAIR a primit 20 de oferte pentru primele doua tronsoane ale Drumului Expres Craiova Pitesti

Douazeci de oferte au fost depuse pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane ale Drumului Expres Craiova Pitesti, pana luni, 23 octombrie, anunta Ministerul Transporturilor.

Au fost depuse ofertele pentru constructia primelor doua tronsoane din drumul expres Craiova - Pitesti. Vezi care sunt constructorii care se lupta pentru cei 57 de km estimati la circa jumatate de miliard de euro

Ofertele constructorilor la licitatiile pentru proiectarea si executia primelor doua tronsoane din drumul expres Craiova - Pitesti au fost depuse luni. Cele doua tronsoane au insumate o lungime de circa 57 de km si o valoare estimata la circa 425 de milioane de euro, iar intregul proiect are o lungime de circa 121 de km si o valoare totala estimata la circa 820 de milioane de euro. Marti este termenul final de depunere a ofertelor si pentru celelalte doua tronsoane ale drumului expres.

Ministerul Transporturilor: 24 de oferte pentru primul tronson al Autostrazii de Centura Bucuresti

Un numar de 24 de oferte au fost depuse pana vineri dupa-amiaza pentru construirea primului tronson al Autostrazii de Centura Bucuresti, in lungime totala de aproximativ 51 de kilometri, informeaza Ministerul Transporturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )