Libnet.ro
UNICEF

13:30

CNAIR - contract in valoare de 16,6 milioane de lei pentru Drumul Expres Buzau - Braila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR - contract in valoare de 16,6 milioane de lei pentru Drumul Expres Buzau - Braila

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S. A un contract de circa 16,6 milioane de lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic de executie pentru Drumul Expres Buzau - Braila. continuă pe Ziarul Bursa

Noul director CFR Calatori spera sa obtina 250 milioane lei pentru un program de investitii numit CFR renaste. Ce s-ar putea schimba la una dintre cele mai criticate companii din tara

Compania CFR Calatori are nevoie de 250 de milioane de lei pentru proiectul sau de investitii CFR renaste, bani care vor ajuta la cresterea parcului rulant cu 100 de vehicule, aici intrand atat locomotive, cat si automotoare si vagoane, a declarat, joi, directorul general al companiei, Dan Costescu, citat de Agerpres. Costescu este director de la final de ianuarie, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat in bine, cel mai vizibil fiind faptul ca in week-end sunt suplimentate cu vagoane trenurile pe cele mai populare rute. Costescu spune ca la compania feroviara se vede o schimbare pozitiva de atitudine fata de calatori si promite ca lucrurile vor merge tot spre bine. Cert este ca marele test incepe in iunie, cand vor intra in circulatie trenurile sezoniere spre litoral.

Muntenia Expres: Drumul Expres de la Buzau la Braila. Contract semnat de 3,5 milioane de euro pentru Studiul de Fezabilitate si Proiect Tehnic

Contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres de la Buzau la Braila a fost semnat pentru circa 16,6 milioane de lei cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S. A, anunta Compania de Drumuri. Noua sosea de mare viteza este denumita Muntenia Expres in Master Planul de Transport, ar urma sa aiba circa 98 de km lungime si are un cost estimat la circa 384 de milioane de euro.

Finantari de 94 milioane dolari pentru dezvoltarea taxiurilor aeriene

Volocopter GmbH, un start-up care dezvolta taxiuri aeriene electrice autonome sustinut de Intel Corp. , a primit noi finantari in valoare de 94 milioane de dolari, de la investitori, inclusiv de la operatorul feroviar national din Germania, Deutsche Bahn.

IGPR: 82 de perchezitii in ultimele 7 zile, a fost instituit sechestru de aproape 23 de milioane de lei

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au facut, in ultima saptamana, 82 de perchezitii si au instituit masuri asiguratorii in valoare de aproape 23 de milioane de lei.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 738,5 de milioane de lei, la o dobanda de 3,37% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 43 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )