Libnet.ro
UNICEF

13:00

CNAIR reaminteste soferilor ca au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata podului de la Fetesti Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR reaminteste soferilor ca au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata podului de la Fetesti Bucuresti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) reaminteste participantilor la traficul rutier care tranziteaza Podurile de la Fetesti si Cernavoda ca au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata tarifului de trecere PEAJ), potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Saturday Night Live si serialul Westworld, cel mai multe nominalizari la Emmy Awards

Emisiunea satirica cult Saturday Night Live si serialul science-fiction Westworld, despre un parc de distractii populat de roboti umanoizi in care totul este permis, au obtinut cele mai multe nominalizari la Emmy Awards, prestigioasele premii pentru televiziunea americana, scrie AFP.

Amenzi de peste 70.000 de lei date de Protectia Consumatorilor la mai multe terase din Mamaia

Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC) Constanta au sanctionat, in urma controalelor din noaptea de miercuri spre joi, cu amenzi in valoare totala de peste 70. 000 lei, mai multe terase-restaurant din statiunea Mamaia.

Pamantul a cedat: Mai multe case inghitite de un crater de 15 metri adancime (VIDEO)

Tragedie fara precedent in SUA. Mai multe case au fost inghitite in Florida SUA), de un crater format pe locul altuia, stabilizat in 2012, potrivit Stirile Pro TV. Pamantul a.

Mai multe picturi expuse la Muzeul Luvru au fost afectate de o furtuna

Mai multe picturi expuse la Muzeul Luvru din Paris au suferit stricaciuni in urma unei furtuni violente care a avut loc in capitala franceza sambata trecuta, a anuntat institutia intr-un comunicat, scrie AFP.

Mai multe picturi de la Luvru au fost deteriorate in timpul furtunilor violente de acum o saptamana

Mai multe picturi expuse la Luvru au fost deteriorate in timpul furtunilor violente care au avut loc la Paris saptamana trecuta, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unei declaratii a muzeului din Paris.

Un nou dosar de prostitutie anchetat de DIICOT! Sunt implicate si mai multe asistente TV (FOTO)

In urma cu doi ani, oamenii legii au retinut mai multi oameni in cadrul celebrului dosar Brigada Sectia 19 printre care se numarau si mai multe fete cunoscute din lumea mondena. Se pare.

Procurorul Jean Uncheselu a mai fost anchetat pentru coruptie, dar dosarul a fost clasat de un coleg al sau

Procurorul Jean Uncheselu a mai fost anchetat pentru fapte de coruptie, aceleasi acuzatii care sunt verificate acum de Parchetul General. Doar ca prima data, Uncheselu a fost anchetat si scos basma.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Craiova - Poli Iasi (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de joi seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul care deschide noul sezon din Liga I, Craiova - Poli Iasi. Oltenii si-au.

Consiliul Concurentei investigheaza mai multe companii de drumuri, suspectate ca s-au inteles la licitatiile CNAIR

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca a declansat o investigatie privind o posibila intelegere in cadrul licitatiilor publice organizate de fosta Companie Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania in prezent Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania - CNAIR), in vederea atribuirii serviciilor de intretinere curenta pe timp de iarna a drumurilor nationale si autostrazilor aflate in administrarea Directiei Regionale Drumuri si Poduri Cluj, pentru perioada 2013-2015.

Nicusor Dan: Militez ca USR sa ramana un partid-umbrela, pentru ca doar asa aderezi la mai multe categorii ideologice

Nicusor Dan, insotit de mai multi parlamentari si consilieri locali USR din Bucuresti, a fost prezent vineri seara la Drobeta Turnu Severin la o intalnire cu membrii si simpatizantii partidului, unde s-au dezbatut probleme de interes local si national.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )