Libnet.ro
UNICEF

10:30

CNAIR a reziliat contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: ESEC total dupa 6 ani de lucrari. VEZI DOCUMENTUL iN EXCLUSIVITATE (VIDEO)

B1 B1,
CNAIR a reziliat contractul lotului 3 al Autostrazii Lugoj-Deva: ESEC total dupa 6 ani de lucrari. VEZI DOCUMENTUL iN EXCLUSIVITATE (VIDEO)

Vesti proaste pentru soferii care mai sperau ca luna aceasta vor fi deschisi cativa kilometri din autostrada Lugoj - Deva la care se lucreaza din 2013. Compania de drumuri a reziliat contractul lotului 3, dupa ce. continuă pe B1

Autostrada Lugoj - Deva in impas. CNAIR a reziliat contractul Lotului 3. API: Cei 21 de kilometri puteau fi dati in trafic

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractul cu constructorul Lotului 3 al Autostrazii Lugoj - Deva.

Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva ramane muzeu, deocamdata. CNAIR a reziliat contractul

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentru lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva, anunta Asociatia Pro Infrastructura. Inaugurarea celor 21 de kilometri devine, astfel, incerta.

Ministerul Transporturilor a reziliat contractul pentru lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva. Inaugurarea celor 21 de km de drum mai asteapta

Ministerul Transporturilor a decis rezilierea contractului pentru realizarea lotului 3 din autostrada Lugoj-Deva, potrivit unei notificari transmise de institutia condusa de Razvan Cuc, constructorului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )