Libnet.ro
UNICEF

16:30

CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNAIR: Servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. continuă pe Ziarul Bursa

CNAIR vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro pentru Autostrada Soarelui

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 milioane lei 12,14 milioane euro), prin care vrea sa cumpere servicii de paza pentru segmente din autostrazile A2 Autostrada Soarelui) si A4 centura municipiului Constanta), potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, anunta news. ro.

CNAIR vrea sa achizitioneze servicii de paza in valoare de peste 12 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 57,73 m.

FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Stadionul Municipal din Targu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investitia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro.

Statie de lucru pentru hipotermie terapeutica, in valoare de peste 40.000 de euro, donata de Organizatia Salvati Copiii spitalului Elias

O statie de lucru completa pentru hipotermie terapeutica, in valoare de 40. 118 de euro, esentiala pentru nou-nascutii cu hipoxie perinatala, a fost donata Clinicii de Neonatologie a Spitalului Universitar de Urgenta Elias de Organizatia Salvati Copiii. in anul 2019, la maternitatea Spitalului Elias s-au nascut 1. 645 de copii, dintre care 161 de prematuri. Alti 3 nou-nascuti au venit prin transfer de la alte maternitati, pentru a primi ingrijiri corespunzatoare.

INVESTITIE HIDROELECTRICA Prima noastra hidrocentrala cu comanda de la distanta - 50 milioane euro

Hidroelectrica a inugurat, ieri, prima hidrocentrala cu comanda de la distanta din tara noastra, investitie de 50 de milioane de euro.

Ambulatoriul Spitalului din Cugir va fi dotat cu echipamente moderne in valoare de aproape 3 milioane de euro

Primaria Cugir implemnteaza un nou proiect privind cresterea calitatii actului medical la Spitalul Orasenesc. Nou contract vine dupa un an si jumatate de la semnarea contractului de finantare pentru reabilitarea Sectiei Maternitate si Pediatrie.

DELOITTE: Piata de fuziuni si achizitii in T3, estimata intre 650 si 850 milioane euro

Piata de fuziuni si achizitii mergers and acquisitions - M and A) a fost in trimestrul trei al acestui an, conform estimarilor, intre 650 si 850 milioane de euro, cifra care include si tranzactiile cu valoare necomunicata, in conditiile in care, in perioada similara a anului trecut, fuziunile si achizitiile au avut o valoare cuprinsa intre 1,4 si 1,6 miliarde de euro, potrivit estimarilor Deloitte.

Business report: Chiriile garsonierelor au depasit salariul minim net. Teoretic, peste trei milioane de oameni nu au acces la chirie; Gig economy Romania e pe media UE la lucratorii principali

Licitatii de 1,6 miliarde de euro la Autostrazi, suspendate inainte de a fi depuse ofertele. Licitatii pentru construirea unor sosele de mare viteza estimate la 7,6 miliarde de lei 1,6 miliarde de euro) apar ca fiind suspendate. Raiffeisen isi scoate numele din titulatura bancii pentru locuinte, intr-o perioada extrem de dificila pentru aceasta. Noul nume: Aedificium Banca pentru Locuinte. Raiffeisen Banca pentru Locuinte functioneaza, incepand de astazi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )