Libnet.ro
UNICEF

21:31

CNATDCU: A admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Valcov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNATDCU: A admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Valcov

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) anunta ca a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului de stat Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si urmeaza sa o analizeze. continuă pe Ziarul Bursa

CNATDCU a admis sesizarea privind teza de doctorat a lui Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si o va analiza

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) anunta ca a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului de stat Darius Valcov, din care mai mult de jumatate ar fi plagiata, si urmeaza sa o analizeze.

Probleme pentru Darius Valcov: Doctoratul consilierului Vioricai Dancila, verificat de CNATDCU. Specialistii au admis sesizarea privind posibilul plagiat (VIDEO)

Continua problemele pentru Darius Valcov. Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a admis sesizarea referitoare la teza de doctorat a consilierului Vioricai.

GORGHIU, PNL: PNL a transmis APCE sesizarea privind OUG 7/2019

PNL a transmis, astazi, Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei sesizarea privitoare la OUG 7/2019, OUG 90/2018 si OUG 92/2018.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )