Libnet.ro
UNICEF

11:31

CNCD s-a autosesizat in cazul scandalului provocat de deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa la un fast-food din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
CNCD s-a autosesizat in cazul scandalului provocat de deputatii PSD Adrian Solomon si Irinel Stativa la un fast-food din Capitala (VIDEO)

Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat, miercuri, in cazul deputatilor PSD Adrian Solomon si Irinel Ioan Stativa, care au provocat un scandal intr-un. continuă pe B1

CNCD s-a autosesizat in cazul deputatului PSD Adrian Solomon care a jignit un vanzator ce-i cerea sa poarte masca

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in legatura cu deputatul PSD Adrian Solomon, care l-a jignit pe un vanzator de la fast-food ce ii ceruse sa isi puna masca de protectie si s-a certat cu politistii, a precizat pentru HotNews. ro. presedintele Consiliului, Csaba Asztalos.

Imaginile scandalului provocat de ceidoi deputati PSD la saormeria din Centrul Vechi. Dupa ce le-au vazut, politistii i-au amendat din nou VIDEO

Scandalul de la saormeria din Centrul Vechi al Capitalei, unde doi deputati PSD, Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, s-au luat la cearta cu politistii chemati de angajatii restaurantului, a fost filmat de camerele de supraveghere.

Primele imagini cu scandalul intre deputatii PSD si politisti. Acestia se incrimineaza singuri

Antena 3 a intrat in posesia imaginilor si a discutiilor din timpul scandalului in care au fost implicati doi parlamentari PSD intr-un fast-food din Capitala. Pe imagini se poate observa cum deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa au intrat in shaormerie fara masti de protectie, asa cum reclama si politistii. Ba chiar s-au si incriminat, dupa cum se aude pe inregistrari.

Marcel Ciolacu, despre deputatii PSD care au facut scandal la un fast-food: Incidentul e nescuzabil. Mi-am cerut scuze in numele lor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a facut o serie de declaratii despre scandalul in care au fost implicati cei doi deputati PSD, care au refuzat sa poarte masca intr-un fast-food din Capitala.

Lucian Romscanu, dupa incidentul de la fast-food cu deputatii PSD: Lucrurile se vor lamuri in instanta. Principial, nu suntem de acord cu nicio incalcare a legii (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtator de cuvant al PSD, a comentat incidentul in care au fost implicati deputatii social-democrati Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, care ar fi insultat un echipa de politie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )