Libnet.ro
UNICEF

15:45

CNCD il sanctioneaza, dupa doi ani, pe Liviu Dragnea pentru ca i-a facut sobolani pe protestatarii rezist

Hotnews Hotnews,
 CNCD il sanctioneaza, dupa doi ani, pe Liviu Dragnea pentru ca i-a facut sobolani pe protestatarii rezist

CNCD a constatat dupa aproape doi ani de la marele miting PSD ca unele din afirmatiile facute atunci de Liviu Dragnea constituie fapte de discriminare. Mai exact este vorba de faptul ca fostul sef al social-democratilor i-a facut sobolani pe protestatari. CNCD a decis sanctiunea avertismentului contraventional in acest caz. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea are un nou plan de a scapa de inchisoare. Legea medievala votata de Parlamentul englez pe care o invoca

Liviu Dragnea a cerut din nou sa fie eliberat din inchisoare, sustinand ca se afla in detentie pe nedrept. Fostul lider PSD a invocat habeas corpus, un act adoptat de Parlamentul englez in 1679, care prevede.

Doi ani de la nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Imaginile publicate azi pe contul oficial de Instagram

Este o zi importanta pentru Meghan Markle si Printul Harry. Ducii de Sussex aniverseaza la data de 19 mai doi ani de la nunta. Celebrul eveniment, plin de fast a avut loc in 2018, in decorul de poveste al.

Harry si Meghan, rebelii fara titlu. Doi ani de la nunta regala si etapele unui scandal continuu

In urma cu doi ani, pe 19 mai, Harry si Meghan deveneau sot si sotie in urma unei ceremonii mult asteptate care a avut loc la Castelul Windsor. in acest timp, viata lor s-a schimbat foarte mult!.

Ebury Romania implineste doi ani de prezenta pe piata romaneasca

Fintech-ul unicorn Ebury implineste doi ani de prezenta pe piata romaneasca. Biroul local detine o echipa formata din 25 de consultanti forex, care lucreaza cu 800 de corporatii si IMM-uri, inregistrand o crestere de peste 300% a numarului de clienti comparativ cu primul an de activitate.

Zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 10 ani!

Daca in urma cu aproape o luna despartirea lor era doar la stadiu de speculatie, iata ca zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox divorteaza dupa aproape 10 ani de casnicie! Mai mult decat atat, frumoasa actrita ar avea deja un alt barbat in viata ei! .

DUPA 11 ANI IN CARE A LUCRAT CU SOCIETATILE COMERCIALE EFMS a decis ca, in 2020, sa se adreseze persoanelor fizice

Interviu cu Ofelia Moisa, director financiar Exclusive Facility Management Services) Reporter: Cum a evoluat piata pe care activati, in ultimii ani?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )