Libnet.ro
UNICEF

15:45

CNIPMMR, despre legea salarizarii: Evolutia castigului salarial net in sectorul public a fost de peste doua ori mai mare fata de cea din privat, anul trecut

Adevărul Adevărul,
CNIPMMR, despre legea salarizarii: Evolutia castigului salarial net in sectorul public a fost de peste doua ori mai mare fata de cea din privat, anul trecut

Cresterile salariale ale bugetarilor nu trebuie sa accentueze si mai mult diferentele si asa mari intre salariul mediu al bugetarilor si cel din mediul privat, considera Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), intr-o opinie referitoare la legea salarizarii unitare, aratand ca anul trecut evolutia castigului salarial net in sectorul public a fost de peste doua ori mai mare fata de cea din privat. continuă pe Adevărul

Noi proteste la Fiscul buzoian. Finantistii sunt nemultumiti de legea salarizarii

Angajatii Fiscului din Buzau au iesit astazi, din nou, in fata sediului institutiei pentru a protesta fata de Legea Salarizarii. in timpul protestului, activitatea institutiei s-a desfasurat greu, pentru ca in fiecare birou a ramas la lucru un singur functionar.

Lucrez cu Daniel Constantin si Eugen Teodorovici la amendamente la Legea salarizarii unitare

Fostul premier Victor Ponta a declarat astazi ca, alaturi de senatorul PSD Eugen Teodorovici si de deputatul ALDE Daniel Constantin, lucreaza la o serie de amendamente pe care le vor depune la Legea salarizarii unitare, in conditiile in care se face o nedreptate si o greseala in privinta salarizarii consilierilor de integrare europeana.

Tudorel Toader, despre legea gratierii: Ministerul Justitiei sustine forma initiala a proiectului de lege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit despre legea gratierii si a spus ca proiectul initial al legii va fi completat cu mai multe detalii din proiectul compensatoriu, urmand ca, mai apoi, sa se adauge diferente.

Angajatii din cadrul Finantelor Publice, filiala Hunedoara, au organizat, marti, un protest spontan, fiind nemultumiti de Legea salarizarii

Angajatii din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Hunedoara au protestat spontan, marti, timp de o ora, in sediile institutiei din sase orase, nemultumiti de coeficientul de salarizare stabilit in proiectul Legii salarizarii unitare.

Legea salarizarii unitare, trimisa de Senat pentru avize la Guvern, Consiliul Legislativ si Consiliul Economic

Proiectul legii salarizarii unitare a fost trimis, marti, de catre Biroul permanent al Senatului, pentru avize, la Guvern, Consiliul Economic, Consiliul Legislativ si la alte institutii, termenul solicitat pentru el.

Angajatii Fiscului din Arad au declansat o greva spontana, fiind nemultumiti de legea salarizarii unice

Aproximativ 250 de angajati ai Fiscului, filiala Arad, au declansat o greva spontana, oprind complet lucrul timp de o ora din cauza nemultumirilor legate de proiectul legii salarizarii unice.

Traian Basescu a rupt tacerea! A spus totul despre legea gratierii si amendamentele care ar scuti-o pe Elena Udrea de inchisoare

Traian Basescu a raspuns celor care l-au acuzat ca ar fi propus amendamentele privind legea gratierii pentru a o scapa pe Elena Udrea de inchisoare. Fostul presedinte a afirmat ca nu cunoaste dosarul.

Dacian Ciolos, despre legea gratierii: Unii par sa aiba o placere sadica in a se juca din nou cu nervii romanilor

Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, a reactionat in urma votului dat de senatorii din Comisia Juridica, care au aprobat modificari esentiale referitoare la legea gratierii pe pagina sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )