Libnet.ro
UNICEF

09:45

CNN: Arabia Saudita a prezentat dovezi care confirma, sustine Riadul, ca Iranul a fost implicat in atacurile de sambata

Hotnews Hotnews,
 CNN: Arabia Saudita a prezentat dovezi care confirma, sustine Riadul, ca Iranul a fost implicat in atacurile de sambata

Ministerul apararii din Arabia Saudita a sustinut miercuri o conferinta de presa in care a prezentat dovezile care, sustine Riadul, confirma ca Iranul a fost implicat in atacurile de sambata de la instalatiile petroliere saudite, potrivit CNN, citeaza Rador. continuă pe Hotnews

VIDEO Arabia Saudita a prezentat dovezi care arata implicarea Iranului in atacurile de la instalatiile sale petroliere

Ministerul saudit al Apararii a prezentat ceea ce el considera a fi resturi de drone si rachete de croaziera care dovedesc implicarea Iranului in atacurile celor doua instalatii petroliere saudite, din weekendul trecut, scrie BBC News.

Donald Trump: Iranul pare sa fie responsabil de atacurile din Arabia Saudita Presedintele Iranului considera ca rebelii yemeniti doar s-au aparat

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca este de parere ca Iranul se afla in spatele celor doua atacuri asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita, conform Mediafax care citeaza Reuters.

Seful spionajului rus nu exclude un razboi in Golful Persic dupa atacurile din Arabia Saudita, atribuite de SUA Iranului

Pericolul unui scenariu de razboi dupa atacurile cu drone asupra unor obiective din Arabia Saudita este posibil, a declarat directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei, Serghei Nariskin. Anchetatorii sauditi si americani au stabilit cu o probabilitate foarte mare ca atacurile din Arabia Saudita de saptamana trecuta au fost lansate dintr-o baza aeriana din Iran, situata in apropierea granitei cu Irakul.

ARABIA SAUDITA: Productia de petrol afectata de atacuri se va relua pana la sfarsitul lui septembrie

Arabia Saudita va relua productia de 5,7 milioane de barili de petrol pe zi, blocata de atacuri, pana la sfarsitul lunii septembrie si a anuntat ca a reusit sa readuca livrarile de titei la nivelul celui anterior atacurilor din weekendul trecut datorita stocurilor detinute, relateaza Reuters.

MAE condamna atacul din Arabia Saudita, abia la doua zile distanta. Statele din Occident au reactionat imediat dupa incidentul care a oprit 5% din productia globala de petrol crud

Ministerul Afacerilor Externe a lansat un comunicat de presa, prin care condamna in termenii cei mai categorici atacurile din Arabia Saudita, desi au trecut deja doua zile de la incidentul, care a paralizat.

Armamentul folosit in atacurile din Arabia Saudita provine din Iran (coalitia care intervine in Yemen)

Armamentul folosit in dublul atac impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita este de provenienta iraniana, a afirmat luni purtatorul de cuvant al coalitiei care intervine in Yemen impotriva rebelilor Houthis, scrie AFP.

Teheranul avertizeaza Washingtonul in legatura cu atacurile cu drone din Arabia Saudita: Orice actiune va fi urmata de un raspuns imediat

Iranul a transmis Statelor Unite, prin intermediul Elvetiei, o nota oficiala in care pune Washingtonul in garda si dezminte ca a jucat vreun rol in atacurile comise sambata in Arabia Saudita, scrie miercuri agentia iraniana de presa Irna, relateaza AFP.

SUA, Israel, Arabia Saudita, pregatite de razboiul impotriva Iranului dupa atacurile cu drone

Cea mai recenta actiune de natura hibrida s-a derulat in Arabia Saudita, acolo unde campurile petroliere, statiile de pompare si rezervoarele de stocare ale companiei saudite Aramco au fost tinte ale unui atac cu drone care a dus la lovirea facilitatilor, incendiu masiv si blocarea furnizarilor de petrol reprezentand jumatate din exportul Arabiei Saudite, 5,2 milioane de barili de petrol pe zi, si circa 5% din productia globala de petrol.

Atacul din Arabia Saudita creste sansele unui conflict global: Seful NATO avertizeaza privind riscul unui razboi in Orientul Mijlociu

Atacul asupra unor instalatii petroliere din Arabia Saudita ar putea avea efecte extrem de rele asupra intregii lumi! O spune chiar secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care s-a declarat extrem de.

Iranul respinge acuzatiile potrivit carora s-ar afla in spatele atacurilor din Arabia Saudita

Purtatorul de cuvant al Ministerului iranian de Externe, Abbas Mousavi, a respins duminica acuzatiile Statelor Unite, potrivit carora Teheranul s-ar fi aflat in spatele atacurilor cu drone de sambata, care au vizat rafinarii din Arabia Saudita, scrie Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )