Libnet.ro
UNICEF

19:30

CNSU propune ca scoala sa se desfasoare online pana pe 8 februarie

B1 B1,
CNSU propune ca scoala sa se desfasoare online pana pe 8 februarie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a propus, printr-o Hotarare adoptata vineri, suspendarea activitatilor care impun prezenta fizica la scoala pana in data de 7 februarie. Elevii vor. continuă pe B1

Guvernul a adoptat OUG care permite desfasurarea invatamantului online pana in 8 februarie

Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, Ordonanta de Urgenta care permite desfasurarea cursurilor online in perioada 11 ianuarie - 8 februarie, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunand ca o decizie privind o eventuala deschidere a scolilor in format clasic va fi luata in ultima parte a lunii ianuarie, dupa o analiza responsabila si profesionista.

Guvernul a adoptat OUG care permite desfasurarea invatamantului online pana in 8 februarie

Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, Ordonanta de Urgenta care permite desfasurarea cursurilor online in perioada 11 ianuarie - 8 februarie, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunand ca o decizie privind o eventuala deschidere a scolilor in format clasic va fi luata in ultima parte a lunii ianuarie, dupa o analiza responsabila si profesionista, transmite News. ro.

GUVERNUL A DECIS: Educatia, online pana in 8 februarie

Scolile ar putea fi redeschise in 8 februarie, daca se va mentine trendul descendent al cazurilor de COVID-19, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, in urma discutiilor pe care le-a avut cu vicepremierii Kelemen Hunor si Dan Barna.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )