Libnet.ro
UNICEF

13:45

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei il acuza pe Kelemen Hunor ca ar instiga la separatism etnic

România Liberă România Liberă,
Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei il acuza pe Kelemen Hunor ca ar instiga la separatism etnic

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei l-a acuzat pe deputatul UDMR Kelemen Hunor ca ar fi facut declaratii revoltatoare si instigatoare la nerespectarea legii, referitoare la sarbatorirea Centenarului, informeaza Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID). continuă pe România Liberă

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei felicita Ministerul Dezvoltarii pentru simplificarea masurilor pentru beneficiarii de fonduri europene

O ordonanta de urgenta prin care se inlocuieste si simplifica semnificativ procedura de acordare a prefinantarilor din fonduri europene nerambursabile a fost aprobata in sedinta de vineri a Guvernului. in acest context, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) a felicitat Ministerul Dezvoltarii pentru acreditarea tuturor autoritatilor de management, scrie Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID).

Se cere retragerea cetateniei romane a presedintelui UDMR, Kelemen Hunor

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei transmite printr-un comunicat de presa ca a luat act cu stupoare de declaratiile deputatului UDMR Kelemen Hunor referitoare la sarbatorirea Centenarului.

Radu Tudor: Kelemen Hunor are o atitudine anti-romaneasca

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat intr-un interviu pentru o publicatie in limba maghiara ca romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim.

SFIDARE URIASA la adresa romanilor venita din partea lui Kelemen Hunor. Ce a anuntat liderul UDMR

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro, scrie Hotnews. ro. Seful UDMR.

Kelemen Hunor: Nu avem ce sa sarbatorim in 2018 si nici nu vrem asta. Statul roman a incercat mereu sa ne asimileze

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro, scrie Hotnews. ro. Seful UDMR.

Kelemen Hunor: Romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018. Aceasta acceptare ar trebui sa fie parte a intelegerii si respectului reciproc

Cea mai mare eroare ar fi sa ne cantonam in pozitia ariciului in 2018, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor, intr-un interviu pentru publicatia clujeana Szabadsag. ro. Seful UDMR spune ca Romanii trebuie sa accepte ca noi nu vom putea si nici nu vrem sa sarbatorim 2018. Aceasta acceptare ar trebui sa fie parte a intelegerii si respectului reciproc si vorbeste despre colaborarea cu PSD-ALDE, dar si despre centenarul Marii Unirii.

Kelemen Hunor: UDMR nu vrea sa sarbatoreasca Centenarul Unirii, in 2018. Ce poate sa prezinte statul roman, in afara faptului ca exista si dupa 100 de ani?

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca etnicii maghiari nu vor sarbatori, in 2018, centenarul Marii Uniri si ca aceasta acceptare ar trebui sa fie parte a intelegerii si.

Metrorex a facut anuntul. O noua statie de metrou va fi inchisa pentru modernizarea sistemului de acces

Statia Berceni, care are o singura cale de acces, va fi inchisa in perioada 12-15 august, in loc de 16-22 septembrie, pentru modernizarea sistemului de control-acces. Decizia s-a luat avand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )