Libnet.ro
UNICEF

07:30

Coalitia pentru Familie ameninta ca il da in judecata pe purtatorul de cuvant al USR

B1 B1,
Coalitia pentru Familie ameninta ca il da in judecata pe purtatorul de cuvant al USR

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a afirmat intr-un videoclip de promovare a USR Liberal ca cei de la Coalitia pentru Familia sunt promotori ai leginarionarismului si putinismului, avand o. continuă pe B1

Coalitia pentru Familie il ameninta cu consecinte juridice pe purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna

Coalitia pentru Familie il ameninta cu consecinte juridice pe purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, caracterizand afirmatiile acestuia drept profund denigratorii si defaimatoare.

VIDEO Coalitia pentru Familie il ameninta cu consecinte juridice pe purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna

Coalitia pentru Familie il ameninta cu consecinte juridice pe purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, caracterizand afirmatiile acestuia drept profund denigratorii si defaimatoare.

Femeia USR isi cumpara singura o cafea sau o casa, conduce o bicicleta, o companie sau o tara. Cum crede USR ca arata femeia in viziunea Coalitiei pentru Familie (VIDEO)

Uniunea Salvati Romania a realizat un clip video care prezinta femeia in viziunea Coalitiei pentru Familie si femeia in viziunea USR. Coalitia pentru Familie, se arata in materialul.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Noul sistem privind plata defalcata a TVA va genera dificultati majore de flux de numerar/ Masura reprezinta o ingerinta asupra dreptului de proprietate al firmelor

Noul sistem privind plata defalcata a TVA, in primul rand va genera dificultati majore de flux de numerar, cu consecinta necesitatii atragerii unor noi surse de finantare, sau in cazuri nefericite, chiar cu intrarea in insolventa a agentilor economici onesti, se arata intr-un comunicat transmis joi de Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, organizatie care reuneste cei mai mari investitori romani si straini. In plus,precizeaza comunicatul, odata cu aplicarea sistemului se intentioneaza aplicarea unor sanctiuni considerabile amenzi in valoare de 10% - 50% din valoarea TVA nevirata in contul furnizorului / prestatorului), chiar si in situatia unor plati facute din greseala in alte conturi decat conturile dedicate de TVA.

A inceput referendumul intern din USR pe tema familiei traditionale. In cateva ore au votat 18% dintre membrii de partid

Referendumul intern din USR pe tema pozitionarii partidului asupra initiativei de modificare a articolului 48 din Constitutie a inceput luni dimineata. Pana la ora 10. 00 votasera deja 18,16% din cei 1. 800 de membri ai partidului, potrivit unui comunicat de presa.

VIDEO. A inceput confruntarea intre liberalii si conservatorii din USR: Membrii partidului voteaza pro sau contra sustinerii Coalitiei pentru Familie

Cu circa doua luni inainte de congresul la care va fi ales viitorul presedinte, in USR are loc o prima confruntare intre principalele tabere: cea liberala si cea conservatoare. Exista si o a treia cale, reprezentata de Nicusor Dan .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )