Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coalitia PSD-ALDE decide luni daca legile Justitiei intra in Parlament sau in Guvern

Hotnews Hotnews,
 Coalitia PSD-ALDE decide luni daca legile Justitiei intra in Parlament sau in Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, luni, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut de liderul PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Coalitia PSD-ALDE decide astazi daca legile Justitiei intra direct in Parlament sau proiect initiat de Guvern

Coalitia de guvernare PSD-ALDE va lua o decizie, astazi, cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, pentru care exista doua variante: initiere in Parlament sau in Guvern, potrivit unui anunt facut saptamana trecuta de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Decidem luni daca legile Justitiei le initiem in Parlament sau prin procedura guvernamentala

Coalitia de guvernare va lua luni o decizie cu privire la mai multe legi, intre care si legile Justitiei, a anuntat ieri presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Scandal pe legile Justitiei. Ce va decide coalitia

Liderii PSD si ALDE se pregatesc pentru o noua sedinta a coalitiei la care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si Legile Justitiei. Cel putin trei legi importante vor fi.

Surse din PSD: Legile Justitiei ar putea fi modificate prin initiativa parlamentara, nu prin proiect asumat de Executiv. Dragnea: Decidem luni

Conducerea PSD a decis ca modificarile la Legile Justitiei sa fie promovate ca initiativa parlamentara, nu printr-un proiect asumat de Executiv, au declarat, vineri, surse social-democrate, ideea fiind enuntata la inceputul saptamanii si de premierul Mihai Tudose. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca luni coalitia va lua o decizie cu privire la mai multe legi, intre care si legile justitiei.

Decizie PSD-ALDE: Legile justitiei, modificate prin initiativa legislativa depusa in parlament, adoptata pana la sfarsitul anului/ Coalitia nu mai asteapta proiectul de la guvern

Liderii coalitiei de guvernare au decis vineri ca legile Justitiei sa fie modificate prin proiect de lege asumat de parlamentarii PSD - ALDE si sa nu mai astepte ca pachetul sa fie asumat de Guvern, si abia apoi trimis in Parlament, potrivit News. ro.

Conducerea PSD vrea ca legile Justitiei sa fie modificate prin initiativa parlamentara

PSD a decis ca modificarile la Legile Justitiei sa fie promovate ca initiativa parlamentara, nu printr-un proiect asumat de Executiv, au declarat, vineri, surse social-democrate, ideea fiind enuntata la inceputul saptamanii si de premierul Mihai Tudose, scrie Mediafax.

Surse din conducerea PSD: Legile Justitiei ar putea fi modificate prin initiativa parlamentara, nu prin proiect asumat de Executiv

Conducerea PSD a decis ca modificarile la Legile Justitiei sa fie promovate ca initiativa parlamentara, nu printr-un proiect asumat de Executiv, au declarat, vineri, surse social-democrate, ideea fiind enuntata la inceputul saptamanii si de premierul Mihai Tudose.

Sedinta in coalitia PSD-ALDE. Ce se intampla cu legile Justitiei

Liderii PSD si ALDE se intalnesc luni intr-o noua sedinta a coalitiei de guvernare, in care trebuie sa decida soarta mai multor proiecte importante, printre care si legile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )