Libnet.ro
UNICEF

18:30

Coca-Cola va elimina un ingredient controversat din mai multe sucuri

Hotnews Hotnews,
 Coca-Cola va elimina un ingredient controversat din mai multe sucuri

Coca-Cola, cel mai mare producator de bauturi din lume, planuieste sa elimine un ingredient controversat din anumite sucuri, pana la sfarsitul anului, in urma unei petitii online, scrie BBC. Uleiul vegetal bt BVO) se gaseste in bauturi de fructe si in cele destinate sportivilor, precum Fanta sau Powerade. continuă pe Hotnews

Nicoleta Eftimiu este noul director de marketing al Coca-Cola RomaniaMoldova

Nicoleta Eftimiu a fost numita incepand cu 1 mai in functia de director de marketing al Coca-Cola Romania si Moldova, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria bauturilor racoritoare.

Adi Despot si Coca-Cola au adus Romaniei primele Oscaruri ale internetului

Coca-Cola Romania, McCann Bucuresti si MRM Worldwide Romania au fost premiate la Webby Awards, considerate Oscarurile internetului, pentru campania imparte o Coca-Cola cu Adi Despot la BEstfest. Este pentru prima data cand Romania castiga premii la prestigiosul festival.

Mai multe adaposturi ilegale din sectorul 6 au fost demolate

Mai multe adaposturi ale oamenilor strazii aflate in sectorul 6 al Capitalei au fost demolate saptamana trecuta. Cei care stateau in locuintele improvizate au fost identificati si indrumati catre centrele sociale de pe raza sectorului.

Bill Gates nu este omul cu cele mai multe actiuni Microsoft

Steve Ballmer, cel care a fost, pana in luna februarie a acestui an, seful Microsoft, detine 330 de milioane de actiuni, cu 3 milioane mai multe decat fondatorul companiei, Bill Gates.

Imagini socante din zonele lovite de grindina: Mai multe strazi au fost blocate de gheata

Ploile torentiale insotite de grindina au lasat in urma imagini incredibile. Mai multe strazi din Capitala, dar si din alte judete au fost blocate din cauza ghetii. Totodata, mai multe culturi au fost.

Calarasi: Mai multe gospodarii si locuinte din cinci localitati, inundate

Mai multe gospodarii si locuinte din cinci localitati din judetul Calarasi au fost inundate, in ultimele 24 de ore, in urma precipitatiilor abundente, relateaza Mediafax. in urma precipitatiilor abundente.

Zeci de locuinte din Arges au fost inundate: Mai multe persoane au fost evacuate

Mai multe persoane au fost evacuate, luni, in comuna argeseana Micesti, dupa ce locuintele lor au fost inundate, iar autoritatile din Arges au dispus restrictionarea traficului pe mai multe artere rutiere din.

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti. Localnicii dau vina pe primar ca nu i-a anuntat ca va veni viitura

Ploile torentiale au facut prapad in 65 de sate, cele mai multe din judetul Mehedinti, si este posibil sa se faca si evacuari, in zonele amenintate de viituri, daca situatia se agraveaza. Oamenii care.

Un deal s-a surpat in Petrosani. Mai multe case din zona sunt in pericol daca alunecarile de teren continua

O alunecare de teren s-a produs in zona Slatinioara a municipiului Petrosani, pe o suprafata de peste jumatate de hectar. Mai multe imobile din zona ar fi afectate daca surparea dealului continua.

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite in doua explozii produse la Mombasa

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite, sambata, in doua explozii produse in portul kenyan Mombasa, au anuntat oficiali, citati de AFP. O explozie a avut loc la Reef.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )