Libnet.ro
UNICEF

21:45

Coca Cola va face bauturi cu canabis

Adevărul Adevărul,
Coca Cola va face bauturi cu canabis

Gigantul american de bauturi racoritoare, prezent si in Romania din anul 1991, si-a anuntat intentia de a intra pe piata bauturilor care contin canabis, planta despre care se spune ca poate fi folosita si pentru a trata impotenta, durerile de cap sau dependenta de morfina. continuă pe Adevărul

Coca Cola va face bauturi cu cannabis

Gigantul american de bauturi racoritoare, prezent si in Romania din anul 1991, si-a anuntat intentia de a intra pe piata bauturilor care contin cannabis, planta despre care se spune ca poate fi folosita si pentru a trata impotenta, durerile de cap sau dependenta de morfina.

Coca Cola se afla n discutii pentru lansarea unor bauturi care sa contina canabis

Coca Cola este cunoscuta pentru bauturile sale cu cafeina, insa acum firma vrea sa experimenteze cu un drog diferit: canabisul. Coca Cola discuta in prezent cu un producator local, Aurora Canabis pentru a dezvolta bauturi care sa contina canabis. Aceste bauturi nu au scopul de a intoxica consumatorii, ci de a-i ajuta sa scape de durere, scriebbc. com.

Coca-Cola este interesata de piata bauturilor care contin canabis

Coca-Cola urmareste cu atentie piata bauturilor cu marijuana, care se dezvolta rapid, pentru o posibila intrare care ar extinde compania dincolo de bauturile cu zahar. Coca-Cola s-ar alatura in acest fel.

Coca-Cola vrea sa finalizeze preluarea Chi in 2019

Coca-Cola Co. , cel mai mare producator mondial de sucuri carbogazoase, continua planul de preluare a celei mai mari companii de profil din Nigeria, Chi Ltd. , intentionand sa finalizeze tranzactia la inceputul lui 2019, conform Reuters.

Surse: Nestle, Unilever si Coca-Cola au facut oferte pentru o divizie Glaxo

Nestle, Unilever si Coca-Cola se afla printre companiile care au facut oferte pentru Horlicks, divizia de nutritie din India a GlaxoSmithKline GSK), care ar putea costa peste 4 miliarde de dolari, au declarat patru persoane apropiate situatiei, citate de Reuters.

Nestle, Unilever si Coca-Cola au facut oferte pentru Horlicks

Nestle, Unilever si Coca-Cola se afla printre companiile care au facut oferte pentru Horlicks, divizia de nutritie din India a GlaxoSmithKline GSK) ce ar putea costa peste patru miliarde de dolari, au declarat patru persoane apropiate situatiei, citate de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )