Libnet.ro
UNICEF

23:00

Coca-Cola investeste 1 milion de euro in proiectele de CSR din Romania.

România Liberă România Liberă,
Coca-Cola investeste 1 milion de euro in proiectele de CSR din Romania.

Recent, Coca-Cola a prezentat studiul Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola in Romania, realizat de Ethan B. Kapstein, in calitate de profesor de Economie Politica in cadrul INSEAD Institut Europeen dAdministration des Affaires), in colaborare cu societatea de consultanta Steward Redqueen Olanda). Studiul detaliaza si cuantifica impactul pozitiv al Sistemului Coca-Cola din Romania asupra economiei locale. Conform rezultatelor studiului, Coca-Cola contribuie semnificativ . continuă pe România Liberă

INFOGRAFIC Sistemul Coca-Cola in Romania

In Romania, sistemul Coca-Cola este format din Coca-Cola Romania, o 64257;liala a The Coca-Cola Company si Coca-Cola HBC Romania, o 64257;liala a grupului Coca-Cola Hellenic, la care se adauga interactiunile cu furnizorii locali de bunuri si servicii si o retea extinsa de distributie - hoteluri, restaurante si comert cu amanuntul.

Studiul Coca-Cola - premize, metodologie, impact asupra economiei romanesti

Coca-Cola si bauturile racoritoare din portofoliu sunt adesea percepute ca fiind produse de o singura companie multinationala localizata in Atlanta, S. In realitate, acestea sunt produse in fiecare tara de catre o companie locala de imbuteliere, care cumpara siropurile concentrate de la compania mama. Compania de imbuteliere genereaza, prin operatiunile sale din fiecare tara, locuri de munca si valoare adaugata, antrenand in activitatea economica si in alte ramuri ale economiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )