Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coca-Cola, mesaj cu subinteles inaintea referendumului privind familia traditionala: Noi nu vedem nicio diferenta

B1 B1,
Coca-Cola, mesaj cu subinteles inaintea referendumului privind familia traditionala: Noi nu vedem nicio diferenta

Coca-Cola Romania pare sa se pozitioneze inaintea referendumului privind familia traditionala. Compania a postat vineri, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu subinteles, care prezinta trei perechi de sticle. continuă pe B1

Mesajul lui Mihai Sora inainte de referendumul privind familia traditionala: Nu ati uitat, trag nadejde, de SOBOLANI

Filosoful si scriitorul Mihai Sora spune ca a primit numeroase cereri care l-au indemnat, ispitit sau somat sa spuna ce crede despre referendumul privind familia tradiotionala care va fi organizat pe 6-7.

Gabriela Firea anunta ca va merge la referendumul privind familia traditionala. Cum va vota Primarul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va merge la referendumul din 6-7 octombrie si va vota DA, precizand ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor. Familia.

Cum va vota Firea la referendumul privind familia traditionala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va spune da la referendumul pentru revizuirea Constitutiei din 6 - 7 septembrie pentru ca familia reprezinta legatura cu trecutul si puntea catre viitor.

Alexandra Stan, mesaj de boicotare a referendumului: Aleg sa traiesc intr-o societate in care iubirea ne uneste, nu ne desparte VIDEO

Cantareata Alexandra Stan 29 de ani) s-a alaturat campaniei online de boicotare a referendumului privind familia traditionala, Iubirea nu se voteaza.

Emil Rengle, care s-a declarat bisexual, a reactionat pe tema referendumului: Iubirea nu se voteaza VIDEO

Coregraful si dansatorul Emil Rengle 28 de ani) a postat pe pagina sa de Facebook doua mesaje video prin care se pozitioneaza impotriva referendumului privind familia traditionala si indeamna la boicotarea acestuia prin neprezentarea la vot.

Procente explozive. Sondaj despre referendumul pentru familia traditionala

Avangarde a realizat un sondaj despre referendumul pentru familia traditionala. Dintre cei care au fost chestionati, 66% au sustinut ca vor merge la referendum. 63% vor vota.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur impotriva referendumului: Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa si exact asta se intampla zilele astea VIDEO

Razvan Firea, fiul vitreg al primarului general al Capitalei, s-a alaturat campaniei care indeamna la boicotul referendumului pentru familia traditionala. Tanarul in varsta de 28 de ani a subliniat ca statul are responsabilitatea de a oferi drepturi si sanse egale cetatenilor.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur impotriva referendumului: Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa si exact asta se intampla VIDEO

Razvan Firea, fiul vitreg al primarului general al Capitalei, s-a alaturat campaniei care indeamna la boicotul referendumului pentru familia traditionala. Tanarul in varsta de 28 de ani a subliniat ca statul are responsabilitatea de a oferi drepturi si sanse egale cetatenilor.

Peste 900 de maghiari au semnat un apel la boicotarea referendumului: Poate deschide calea catre alte referendumuri privind restrictionarea drepturilor omului. E anti-minoritar, complet lipsit de sens si discriminatoriu

Peste 900 de maghiari au semnat un apel la boicotarea referendumului privind familia traditionala. Printre semnatari se numara si fostul senator UDMR Peter Eckstein-Kovacs care, in iunie, si-a anuntat demisia.

Caru' cu vedete: Fiul vitreg al Gabrielei Firea, mesaj dur mpotriva referendumului: Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa si exact asta se ntmpla;Brigitte: Ilie m-a rugat sa l iert si sa-i dau divortul;Angelina Jolie, greu de recunoscut pe platou

Andreea Balan indeamna la boicotul referendumului: E inutil pentru ca dragostea si familia nu se scriu in legi. Andreea Balan 33 de ani) si-a exprimat opinia cu privire la referendumul familiei traditionale, pozitionandu-se impotriva acestuia. Cantareata s-a alaturat astfel unei campanii online iubirea nu se voteaza. Britney Spears a pierdut din nou lupta cu fostul sot. Cantareata Britney Spears a acceptat cererea fostului sot de a-i da o pensie alimentara mai mare. A pierdut din nou lupta cu acesta. Cantareata Britney Spears 36 de ani) a pierdut din nou lupta cu fostul ei sot, Kevin Federline 40 de ani). Ea a acceptat sa plateasca o pensie alimentara.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )