Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cod galben de canicula. Capitala si 12 judete din sud si sud-est, sub avertizare de canicula

Adevărul Adevărul,
Cod galben de canicula. Capitala si 12 judete din sud si sud-est, sub avertizare de canicula

Cod galben de canicula. Bucurestiul si 12 judete din sudul si sud-estul tarii se afla, luni, sub Cod galben de canicula, fiind anuntate maxime ce vor urca pana la 35. 37 de grade. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 12 judete din tara se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 39 de grade Celsius. De asemenea, alte 11 judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade.

Avertizare meteo de canicula: Capitala si 32 de judete se afla sub Cod galben de canicula

Avertizare meteo de canicula. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de canicula pentru Bucuresti si pentru 32 de judete din tara.

Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Douasprezece judete din sud-estul tarii se afla, duminica, sub cod portocaliu de canicula, inregistrand temperaturi maxime de 38 - 39 de grade, iar alte 11, din vecinatatea lor, sunt sub cod galben, cu temperaturi de 35 - 37 de grade.

Cod Portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Municipiul Bucuresti si 12 judete din estul si sudul tarii se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar in 14 judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea se va.

Romania fierbe la aproape 40 de grade. Cod galben de canicula si disconfort termic in 32 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a extins atentionarea COD GALBEN DE CANICULA si disconfort termic in 32 de judete din sud-vestul, estul si centrul tarii, zone in care temperaturile maxime vor atinge,.

ANM: Cod Galben de canicula in 32 de judete, valabil de vineri de la 9:30

Administratia Nationala de Meteorologie a extins atentionarea Cod Galben de canicula si disconfort termic in 32 de judete din sud-vestul, estul si centrul tarii, zone in care temperaturile maxime vor atinge,.

Nu scapam de arsita nici luni: Meteorologii au emis COD galben de CANICULA pentru 19 judete

Meteorologii au emis, pentru luni, un cod galben de canicula valabil pentru Bucuresti si alte 19 judete. De asemenea, specialistii au precizat ca ploile vor persista in estul si centrul tarii si la munte.

Cod portocaliu de canicula in sapte judete, cod galben in Bucuresti si 30 de judete, sambata

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui Galati si, partial, Bacau si Vrancea, iar pentru alte 30 de judete si Capitala cod galben. Atentionarea intra in.

ANM: Cod Galben de canicula pentru luni, in Bucuresti si 18 judete

Meteorologii au emisi o avertizare de Cod Galben de canicula valabil pentru luni, pentru Bucuresti si 18 judete. Luni, 27 iulie, vremea se va mentine caniculara in cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei,.

INHGA: Cod Galben de inundatii in cinci judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare de Cod Galben de inundatii pentru raurile din cinci judete din Moldova si Transilvania. Atentionarea este valabila pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )