Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cod galben de canicula si disconfort termic in aproape toata tara, de duminica pana marti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod galben de canicula si disconfort termic in aproape toata tara, de duminica pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabila in aproape toata tara, incepand de duminica pana marti, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Cod galben de canicula in aproape toata tara. Temperaturi de 38 de grade Celsius in urmatoarele 3 zile. Cum va fi in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare cod galben de canicula, in vigoare pentru cea mai mare parte a tarii. Meteorologii anunta alte trei zile de canicula, de duminica pana marti, cu temperaturi de 38 de grade.

Cod galben de canicula in urmatoarele trei zile. Meteorologii anunta temperaturi de foc

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat valabila in aproape toata tara, incepand de duminica pana.

Prognoza meteo ANM. Cod galben de canicula. Ce zone din tara sunt vizate

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie au emis o avertizare de cod galben de canicula, care va intra in vigoare duminica 11 august. Pana pe 13 august, meterorologii anunta ca vom avea parte de un val de caldura persistent si disconfort termic accentuat. Prognoza meteo in intervalul 11-13 august Specialistii ANM au emis .

VREMEA. Val de caldura si disconfort termic in intreaga tara. Unde sunt inregistrate temperaturi de foc

Conform Addministratiei Nationale de MeteorologieANM), sambata, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-vestice si sudice, in orele amiezii, disconfortul.

VREMEA. Disconfort termic pana duminica la ora 12:00, la nivelul intregii tari

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o informare de canicula si disconfort termic, valabila pana duminica dupa-amiaza, la nivelul intregii tari. Conform prognozei, in.

METEO Val de caldura si disconfort termic. Temperaturi de 34-37 de grade pana pe 10 august

Meteorologii anunta val de caldura si disconfort termic de miercuri pana sambata, inclusiv. Temperaturile vor fi de 32-34 de grade, iar local, in sudul si estul tarii, de 35-37 de grade Celsius pe 9 si 10 august.

Un val de canicula sufoca Romania. Meteorologii au transmis o avertizare pentru toata tara

Un val de canicula sufoca Romania. Meteorologii au transmis o avertizare pentru toata tara, valabila pana duminica. in unele zone, temperaturile se vor apropia de 40 de grade.

ANM: Cod galben de furtuni in doua judete vineri dupa-amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de furtuni, valabila pe raza a doua judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora 17:00, .

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Harghita, Mures si Brasov

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri dimineata o atentionare Cod .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )