Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod galben de canicula duminica pentru 15 judete din sudul tarii si cod portocaliu pentru 7 judete si Bucuresti, valabil luni

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de canicula duminica pentru 15 judete din sudul tarii si cod portocaliu pentru 7 judete si Bucuresti, valabil luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de canicula, valabil duminica in sudul tarii si un cod galben si unul portocaliu, valabile luni pentru judete din sudul si estul tarii. continuă pe Hotnews

Romania fierbe la peste 36 de grade! Meteorologii anunta Cod Galben de canicula si disconfort termic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare Cod Galben de canicula si disconfort termic, valabila pe raza a 15 judete si in Municipiul Bucuresti, scrie.

Cod portocaliu si Cod galben de canicula. Care sunt zonele vizate si cand vin ploile

Luna august debuteaza cu o vreme deosebit de calda in sudul tarii, fiind emisa o atentionare de Cod portocaliu de canicula, inclusiv pentru Bucuresti Specialistii anunta ca maximele vor atinge 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat. De altfel, duminica este in vigoare o informare de Cod galben de canicula, insa luni seara sunt anuntate si furtuni.

Caldura sufocanta: va fi din ce in ce mai rau. Cod galben de canicula in Baragan

Valul de caldura sahariana care a lovit Romania ne se domoleste. Din contra, meteorologii anunta ca va fi din ce in ce mai cald. Sud-estul tarii va deveni un imens cuptor.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete

COD : GALBEN Ziua/luna/anul :30-07-2016 Ora :18 Nr. mesajului : 1 Intre orele :18:15 si 19:30 In zona :MUNICIPIUL BUCURESTI Se vor semnala.

Cod galben de inundatii pana sambata dimineata. Care sunt zonele vizate

Hidrologii au instituit, vineri seara, Cod galben de inundatii pe afluentii Oltului din judetul Harghita, aferenti sectorului aval de Miercurea Ciuc, valabil pana sambata, la ora 2:00. Potrivit.

39 de grade: Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si sapte judete din sudul tarii

39 de grade: Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si sapte judete din sudul tarii .

Cod galben de furtuna. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Neamt, Bacau si Covasna, in.

Cod galben de ploi si vijelii pana la ora 17:00. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi atentionari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora, in judetele Maramures si.

Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru extinderea fabricii din Bucuresti

Producatorul de capsule pentru uz farmaceutic Qualicaps a investit 10,4 milioane de euro pentru a-si extinde fabrica din Bucuresti, ceea va duce la o crestere de 45% a productiei anuale, informeaza un comunicat al companiei, trimis redactiei.

Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite

Accept cu umilinta, hotarare si o incredere fara limite in promisiunea Americii nominalizarea voastra pentru presedintia Statelor Unite!, asa a inceput discursul lui Hillary.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )