Libnet.ro
UNICEF

06:30

COD GALBEN de canicula si instabilitate atmosferica

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de canicula si instabilitate atmosferica

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare Cod Galben de canicula si instabilitate atmosferica accentuata pentru 27 de judete din sudul, sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, incepand de sambata pana duminica dimineata, la ora 09. 00, anunta, Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Doua zile de vijelii si grindina: Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, pentru 20 de judete, pana luni dimineata (FOTO, VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila pentru 20 de judete din.

Gata cu ploile: Meteorologii anunta Cod galben de canicula

Joi, 16 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis Cod galben de vreme caniculara, pentru perioada 17 iunie - 23 iunie.

Cod Galben de vijelii si grindina in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de instabilitate atmosferica accentuata si disconfort termic accentuat, valabila incepand de vineri dupa-amiaza pana sambata dimineata in 14 judete din vestul si nord-vestul tarii.

Canicula si instabilitate atmosferica accentuata, de vineri, la pranz, pana sambata noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare de canicula si instabilitate atmosferica accentuata, valabila de vineri, la pranz, pana sambata noaptea, temperaturile urmand sa atinga chiar si 38 de grade Celsius.

ANM: Canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, incepand de astazi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de disconfort termic, canicula si instabilitate atmosferica accentuata, valabila incepand de astazi, de la orele pranzului.

Informare meteo de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, pana sambata la ora 23, pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o informare de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, valabila intre 17 iunie, ora 12 si 18 iunie, ora 23. Potrivit ANM,.

ATENTIONARE ANM: Cod galben de vijelii si descarcari electrice pentru 14 judete

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de vijelii si descarcari electrice pentrru 14 judete din vestul si sud-estul Romaniei. Judetele vizate sunt: Botosani, Suceava, Maramures, Bistrita-.

Cod GALBEN de ploi in Transilvania, Oltenia si Muntenia

Meteorologii au a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si descarcari electrice, valabila in urmatoarea ora in localitati din judetele Salaj, Satu Mare, Valcea, Prahova si Dambovita.

Meteorologii anunta Cod galben de vijelii si descarcari electrice

Meteorologii anunta pentru a doua jumatate a zilei de miercuri, 15 iunie, Cod galben cu descarcari electrice si vijelie.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 11 judete, cod galben in 28 de judete, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru 11 judete, unde pe mai multe rauri se pot produce inundatii locale, de sambata pana duminica dupa-amiaza, iar 28 de judete sunt sub avertizare cod galben.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )