Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod galben de ceata in 17 judete din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in 17 judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din tara. Potrivit specialistilor, vizibilitatea scade sub 200 de metri, iar izolat chiar sub 50 de metri, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Cod galben de ceata in Bucuresti si in 16 judete, in urmatoarele ore

Meteorologii anunta ceata persistenta in municipiul Bucuresti si 16 judete, fiind emise mai multe avertizari nowcasting cod galben. in sapte judete, ceata va persista pana la ora 12.

Cod galben de ceata. Pericol in trafic, vizibilitate sub 50 de metri pe A2

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 17 judete, printre care si Calarasi. in unele locuri, vizibilitatea va fi extrem de scazuta si se va semnala burnita. Centrul Infotrafic avertizeaza ca circulatia rutiera se desfasoara in conditii de vizibilitate redusa pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Cod galben de ceata, pana la orele 11.00-12.00, in noua judete si in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata valabil, duminica, pana la ora 12. 00, in sapte judete din zona Moldovei.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Mai multe atentionari cod galben de ceata, duminica dimineata, care ar putea duce la probleme in trafic. Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis mai multe sfaturi.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana.

AEP a desemnat operatorii de calculator ale sectiilor de votare din tara

Autoritatea Electorala Permanenta a desemnat, sambata, prin tragere la sorti computerizata, operatorii de calculator ai birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara.

VALI IRINA CIOBANU, ARTIST PLASTIC: Piata de arta din tara noastra trece printr-o perioada de tranzitie

Reporter: Cum arata astazi piata de arta din tara noastra? Vali Irina Ciobanu: Este o piata de tranzitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )