Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cod galben de ceata in Capitala si in 30 de judete din tara. Care sunt zonele afectate

B1 B1,
Cod galben de ceata in Capitala si in 30 de judete din tara. Care sunt zonele afectate

Marti dimineata, meteorologii au emis avertizari Cod galben de ceata atat pentru Bucuresti, cat si pentru 30 de judete din tara. Ceata va determina reducerea vizibilitatii sub 200 m si izolat sub 50. continuă pe B1

Incidenta de 3,35 in Capitala. Trei judete din tara sunt peste pragul de 3. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, sambata, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania, care arata ca Bucurestiul are o incidenta cumulata a cazurilor in ultimele 14 zile la mia de.

Avertizari nowcasting: Cod portocaliu de ploi si vijelii, Cod galben de inundatii si ceata Care sunt zonele vizate

Luni dimineata, meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de ploi si vant puternic, valabila in judetele Tulcea si Constanta. Pentru alte noua judete din tara a fost emis un Cod galben de.

Firma care a donat singurele 18 aparate de recoltare a plasmei din tara se ofera sa doneze si echipamente medicale pentru infiintarea primei banci de plasma, la Spitalul Gerota

Besmax Pharma Distribution, firma care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza din tara si a facut astfel posibila recoltarea plasmei de la pacienti vindecati de coronavirus, se ofera sa doneze si echipamente medicale, consumabile si asistenta in implementarea proiectului pentru infiintarea primei banci de sange si plasma convalescenta anti-SARS-COV-2 din Romania, la Spitalul Gerota din Bucuresti, pentru tratarea pacientilor care sufera de COVID-19. Compania farma a facut o oferta similara autoritatilor si in primavara acestui an, dar nu a primit atunci niciun raspuns.

Aproximativ 2.200 de scoli din tara nu au conexiune la internet

Aproximativ 2. 200 de cladiri in care functioneaza unitati de invatamant din tara nu au conexiune la internet, a declarat luni ministrul Educatiei, Monica Anisie.

Unul dintre liderii opozitiei din Venezuela a fugit in secret din tara, dupa ce a stat 1 an si 6 luni ascuns in ambasada Spaniei

Leopoldo Lopez, unul dintre liderii marcanti ai opozitiei din Venezuela, s-a ascuns in aprilie 2019 in ambasada Spaniei din Caracas, de teama arestarii, iar acum a fugit din tara, potrivit familiei sale, citata de BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )