Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cod galben de ceata in cinci judete: vizibilitatea este redusa pe mai multe drumuri nationale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod galben de ceata in cinci judete: vizibilitatea este redusa pe mai multe drumuri nationale

O avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) este in vigoare in judetele Braila, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita, pe drumurile judetene din aceste zone vizibilitatea fiind, in general, sub 150 de metri. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Nou cod galben de ceata in cinci judete. Vizibilitate redusa pe mai multe drumuri nationale

O avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) este in vigoare in judetele Braila, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ialomita, pe drumurile judetene din aceste zone vizibilitatea fiind, in general, sub 150 de metri.

Cod galben de ceata pentru cinci judete din zona Munteniei pana la ora 13

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare Cod galben de ceata pentru cinci judete din zona Munteniei, valabila pana la ora 13.

Trafic ingreunat sambata seara pe Autostrada A2 din cauza cetii; vizibilitatea este sub 30 de metri in anumite zone

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 este ingreunata, sambata seara, din cauza cetii, anunta Infotrafic. Pe unele portiuni de drum, vizibilitatea este sub 30 de metri.

Trafic ingreunat de ceata in sase judete din sudul tarii. Vizibilitatea este sub 50 de metri

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata in sase judete din sudul tarii, in Giurgiu, pe drumurile nationale DN) 5 si 6, precum si in Calarasi, vizibilitatea fiind scazuta, local, sub 50 de metri, anunta centrul Infotrafic. Pentru judetele Braila, Ilfov, Ialomita, Teleorman, Giurgiu si Clarasi, Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting referitoare la acest fenomen, valabila pana la ora 10:00.

Trafic in conditii de ceata in sase judete; in Giurgiu si Calarasi, vizibilitatea este sub 50 de metri

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata in sase judete din sudul tarii, in Giurgiu, pe drumurile nationale DN) 5 si 6, precum si in Calarasi, vizibilitatea fiind scazuta, local, sub 50 de metri, anunta centrul Infotrafic.

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )