Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. Si pe A2 este ceata, cu vizibilitate sub 50 de metri

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. Si pe A2 este ceata, cu vizibilitate sub 50 de metri

Meteorologii anunta instituirea codului galben de ceata duminica dimineata in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. De asemenea, si pe autostrada A2 este semnalata ceata incepand cu ora 8. 00, vizibilitatea fiind sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi

Meteorologii anunta instituirea codului galben de ceata duminica dimineata in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi. Pentru Constanta si Tulcea, codul a fost instituit la ora 5:00, fiind valabil pana la ora 10:00.

Cod portocaliu de furtuna in judetele Mures, Alba si Sibiu in urmatoarea ora, iar mai multe judete sunt sub cod galben pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari nowcasting pentru mai multe judete din tara, in care se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Judetele Mures, Alba si Sibiu sunt cub cod portocaliu de furnuna, alte judete fiind sub cod galben, informeaza News. ro.

Cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod portocaliu si cod galben pentru mai multe judete ale tarii. COD : PORTOCALIU Data emiterii : 17-09-2017 ora 19 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 17-09-2017 ora 19:35 pana.

Patru judete, sub cod galben de ploi, pana la ora 18.00

Un cod galben de ploi va fi in vigoare, duminica, pana la ora 18. 00, in patru judete din vestul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )