Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cod galben de ceata in judetul Harghita

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in judetul Harghita

Este Cod galben de ceata in judetul Harghita, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). De asemenea, aici este semnalata si chiciura. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata n 13 judete din Transilvania si Moldova

13 judete din Transilvania si Moldova se afla miercuri, pana la ora 10. 00, respectiv 11. 00, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari de tip nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), informeaza Mediafax.

Cod galben de ceata in urmatoarele ore. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, mai multe avertizari cod galben de ceata in urmatoarele ore.

Cod galben de ceata n sapte judete n urmatoarele ore/ 4 drumuri nationale sunt nchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, mai multe avertizari cod galben de ceata in urmatoarele ore, informeaza Mediafax. Patru drumuri nationale sunt inchise: DN2L, DN7C, DN12B si DN67C.

Alerta meteo. E cod galben de ceata si chiciura in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in orele urmatoare, in sapte judete din zona.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in 12 judete din Transilvania, Muntenia si.

Atentionare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in localitati din judetele Brasov, Harghita si Covasna pana la ora 2:00. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )