Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cod galben de ceata in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

UPDATE Capitala si 12 judete, sub Cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pana la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea Munteniei.

Pericol pe sosele: Cod galben de ceata in judetul Ialomita, vizibilitatea scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara, printre care si Ialomita, vizibilitatea fiind scazuta local sub 200 de metri.

Cod galben de ceata, polei si ghetus

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceata, polei si ghetus pentru ziua de joi, 24 ianuarie, transmite IPN.

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Cod galben de inundatii pe rauri din sase judete, pana sambata

Hidrologii au emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila de joi seara pana sambata la ora 12. 00, pentru rauri din sase judete.

Capitala si 12 judete, sub Cod galben de ceata densa pana la ora 20:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pana la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea.

Cod galben de lapovita, ninsori si viscol n jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de precipitatii abundente - ploi, lapovita si viscol, avertizarea fiind valabila de joi, ora 04. 00 dimineata, pana vineri, ora 14. 00, in aproximativ jumatate din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )