Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cod galben de ceata in mai multe judete. Circulatia se desfasoara in conditii de ceata pe Autostrada A2

România Liberă România Liberă,
Cod galben de ceata in mai multe judete. Circulatia se desfasoara in conditii de ceata pe Autostrada A2

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata de marti, un cod galben de ceata pentru judetele Alba, Harghita, Mures, Constanta si Tulcea. Izolat, in aceste judete, vizibilitatea va scadea si sub 50 de metri. continuă pe România Liberă

Trafic rutier in conditii de ceata densa pe A2 si pe drumuri din mai multe judete

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza cetii dense, luni dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, in special pe tronsonul Bucuresti - Cernavoda, dar si pe drumuri din mai multe judete, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, citat de Agerpres.

Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in mai multe judete din tara

Judetele Cluj, Alba, Harghita, Covasna, Bacau, Neamt si Suceava se afla duminica dimineata sub cod galben de ceata. Pe drumurile din judetul Cluj, inclusiv pe DN1 si pe autostrada A3, in unele zone vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Atentionare de Cod galben de ceata si polei, in 18 judete. Traficul se desfasoara in conditii de ceata pe A2 si pe drumuri nationale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata de luni, un cod galben de ceata si polei valabil pentru 18 judete, in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 09. 00, in judetul Gorj, se vor semnala depunere de polei in zona de campie, si izolat, ploaie.

15 judete sub Cod galben de ceata. in unele zone va fi si polei

15 judete se afla, luni dimineata, sub avertizare Cod galben de ceata, iar in unele zone se va inregistra si polei. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, judetele afectate sunt: Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui, Botosani, Galati, Neamt, Suceava, Cluj, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea.

ANM a emis o noua atentionare cod galben de ceata, numarul judetelor avertizate a ajuns la opt

Meteorologii au emis, marti dimineata, o noua atentionare cod galben de ceata, pentru Giurgiu, Teleorman si Calarasi, numarul judetelor avertizate ajungand astfel la opt.

Atentionare de Cod galben de ceata si polei, in 18 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in dimineata de luni, un cod galben de ceata si polei valabil pentru 18 judete, in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 09. 00, in judetul Gorj, se vor semnala depunere de polei in zona de campie, si izolat, ploaie.

METEO. Avertizare de ploaie si vant puternic, in mai multe judete, in urmatoarele doua zile

O avertizare de ploi si intensificari ale vantului a intrat in vigoare, marti, la ora 11. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, pana joi la ora 11. 00, vor fi precipitatii in toate regiunile.

Meteorologii anunta Cod galben de ninsori si vant puternic. Recomandarile Inspectoratului National de Patrulare

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada 7 - 10 februarie avertizare de Cod galben de ninsori si vant puternic in toata Moldova. in acest sens, Inspectoratului National de Patrulare vine cu sfaturi pentru o deplasare sigura.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Mai multe case, anexe gospodaresti si curti din Vatra Dornei, afectate de inundatii. Pompierii militari au intervenit cu motopompe

Mai multe case, anexe gospodaresti si curti din municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava, au fost afectate de inundatiile produse ca urmare a temperaturilor crescute si a ploilor din ultima perioada, in conditiile in care sambata s-au inregistrat cresteri rapide ale debitelor in bazinele raurilor Dorna si Bistrita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )