Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ceata. Sapte judete din Moldova sunt afectate

Antena3 Antena3,
Cod galben de ceata. Sapte judete din Moldova sunt afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Moldova, valabila pana la ora 11. Potrivit meteorologilor, in. continuă pe Antena3

Atentie, soferi! Cod galben de ceata, pana la ora 11. Vizibilitatea a scazut sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru sapte judete din Moldova, valabila in urmatoarele doua ore. Potrivit meteorologilor,.

Atentie, soferi! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica dimineata, pana la ora 10. 00, sub Cod galben de ceata. Politistii recomanda soferilor sa fie prudenti si sa pastreze distanta regulamentara intre masini.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis o avertizarea cod galben de vreme rea, valabila pana la ora 18. 00 in mai multe judete. E COD GALBEN iN: Mehedinti: Zona de campie; Gorj: Zona de campie; Olt: Tot.

Cod galben de schimbare brusca a vremii

In intervalul 4-8 octombrie, caracterul vremii se va schimba. Vor cadea ploi, izolat puternice 15-20 de litri pe metru patrat. Temperatura medie diurna a aerului va scadea cu 5-6 grade Celsius. Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru schimbare brusca a vremii.

Gheorghe Stefan: Adevaratii hoti care au furat banii din Microsoft sunt liberi si au baut sampanii Cristal in Bamboo

Gheorghe Stefan 'Pinalti', fostul primar din Piatra Neamt condamnat luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Microsoft, a declarat, dupa aflarea sentintei, ca este frustrat pentru ca, sustine el, adevaratii hoti care au furat banii din Microsoft sunt liberi si au baut sampanii Cristal in Bamboo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )