Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cod galben de fenomene periculoase

Antena3 Antena3,
Cod galben de fenomene periculoase

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabile in 22 de judete, inclusiv in. continuă pe Antena3

Avertizare de fenomene periculoase. Vezi judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in zonele joase a judetelor Vrancea si Bacau, pana sambata,.

Cod galben de ceata si burnita in 22 de judete si pe autostrazile A1, A2, A3, sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabile in 22 de judete, inclusiv in.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabile in 16 judete din Transilvania,.

Cod galben de vreme rea, in urmatoarele ore. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si intensificari ale vantului, valabile in noua judete din Moldova,.

Cod galben de ceata. Temperatura maxima din Capitala va fi de 15 grade

Sambata dimineata, douazeci si doua de judete si Capitala se aflau sub atentionare cod galben de ceata, vizibilitatea putand sa scada local sub 50 de metri, potrivit ANM.

Cod galben de ceata in 24 de judete si in zonele periferice ale Capitalei

ANM a emis sambata dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru 24 de judete si pentru Bucuresti, ceea ce determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in 13 judete

Treisprezece judete se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 m si izolat sub 50 m, informeaza Agerpres.

Cod galben de ceata in 13 judete. Pe A2 vizibilitatea este si sub 50 de metri. in weekend temperaturile vor creste in majoritatea regiunilor

Treisprezece judete se afla vineri dimineata sub Cod galben de ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Este semnalata ceata pana la ora 11. 00 in zonele joase ale judetelor Arges si Dambovita si in judetul Caras Severin. Meteorologii au insa si vesti bune: in weekend temperaturile vor creste in majoritatea regiunilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )