Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod galben de ger in sudul tarii. Vreme deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben de ger in sudul tarii. Vreme deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Cod galben de ger in sudul tarii. Vreme deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Antena3

Cod galben de ger in Bucuresti si in 19 judete ale tarii pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare cod galben care vizeaza temperaturi scazute, ger noaptea si dimineata, valabila de marti, de la ora 18:00, pana joi, la ora 10:00, in Bucuresti si in 19 judete din sudul si centrul tarii. In intervalul mentionat, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. In Oltenia, Muntenia, sudul si estul Transilvaniei vor fi minime de -20. -15 grade, iar izolat se vor inregistra valori termice sub -25 grade.

Cod galben de ger in Teleorman. ANM anunta ca temperaturile vor scadea sub 20 de grade Celsius

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ger valabila pentru jumatate de tara, in intervalul 19 ianuarie ora 18. 00 21 ianuarie ora 10. Avertizarea vizeaza si judetul Teleorman.

Avertizare meteo: Cod galben de ger. Temperaturile ajung la -20 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, un cod galben de ger, care va fi in vigoare de ora 18. 00 si pana joi, la ora 10.

Cod galben de viscol, valabil pana duminica, ora 20,00. Autoritatile publice si operatorii de utilitati sunt in alerta

In cateva ore, judetul Olt intra sub avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si viscol, valabil in intervalul 16 ianuarie, ora 20,00 17 ianuarie, ora 20,00. Prefectul judetului a convocat inca de vineri sefii mai multor institutii si reprezentantii operatorilor de utilitati publice electricitate, gaz, apa), avertizand ca trebuie asigurata permanenta si adoptate masuri in functie de evenimente.

Cod Galben de ninsori si viscol in judetul Gorj. Autoritatile sunt in alerta

Judetul Gorj se afla sub atentionare meteorologica COD GALBEN de astazi, 16 ianuarie, ora 20:00, si pana maine, 17 ianuarie 2016, ora 20:00. Fenomenele vizate sunt intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ, viscol.

FOTO Bilantul victimelor din judetul Vaslui in zilele de cod galben de viscol. Doua zile de calvar, zeci de persoane salvate din nameti

In urma codului galben de intensificari ale vantului si ninsori care a vizat judetul Vaslui in perioada 17-18 ianuarie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul inalt al judetului Vaslui a gestionat 14 situatii de urgenta generate de fenomene meteo periculoase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )