Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de instabilitate atmosferica in peste 30 de judete Cod Portocaliu in peste sapte judete - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de instabilitate atmosferica in peste 30 de judete Cod Portocaliu in peste sapte judete - UPDATE

Peste 30 de judete din Romania intra sub atentionare meteorologica de Cod Galben de instabilitate atmosferica sambata de la ora 10. Atentionarea este valabila pana duminica, ora 10. De asemenea, sambata, la ora 12. 00 intra in vigoare un Cod portocaliu de ploi cu caracter torential, valabil pana duminica la ora 06. 00, in Alba, Hunedoara, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea, dar si zone din Salaj, Bihor, Arad si Timis, Cluj. continuă pe Hotnews

Avertizare meteo ANM de vreme severa imediata in 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare meteorologica. Astfel, pe 12 august, in intervalul 12. 00, ANM a anuntat un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

ANM a emis cod galben de furtuni. 19 judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila miercuri, de la ora 12. 00 la ora 23. Vizate sunt jumatatea de nord a .

Cod galben si portocaliu de vreme severa. Vestul tarii, cel mai afectat. Judetele vizate de vijelii si inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o avertizare meteorologica de vreme rea, valabila pana duminica, 16 august, ora 10. Aproape intreaga tara se afla sub cod galben.

Alerta meteo: 19 judete sub avertizare Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o avertizare Cod galben de furtuni, valabila in zone din 19 judete, pe tot parcursul zilei de miercuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )