Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cod galben de instabilitate atmosferica in toata tara, pana marti. Ploi torentiale si caderi de grindina

Antena3 Antena3,
Cod galben de instabilitate atmosferica in toata tara, pana marti. Ploi torentiale si caderi de grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in perioada 22 iulie, ora 18:00 - 23 iulie, ora 10:00, in judetele. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi torentiale n aproape toata tara, valabil pna marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in perioada 22 iulie, ora 18:00 - 23 iulie, ora 10:00, in mai multe judete din tara, informeaza Agerpres.

UPDATE Cod galben de furtuna in Bucuresti. Ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. Un Cod galben de furtuni este valabil pentru Bucuresti, intre orele 17.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Alerta meteo: Cod galben de furtuna in 9 judete pana la ora 17:30

Meteorologii au emis o avertizare meteo cod galben de vreme severa imediata pentru noua judete. Codul galben este valabil pana la ora 17:30.

Cod galben de averse si descarcari electrice pentru Capitala, pana la 18:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare meteo Cod galben de averse si descarcari electrice pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 18:30. Potrivit meteorologilor, in.

Avertizari cod galben de inundatii pana miercuri, pentru rauri din majoritatea judetelor tarii

Hidrologii au emis duminica avertizari cod galben de inundatii care vor fi in vigoare pana miercuri si vizeaza rauri din majoritatea judetelor tarii, cu probabilitate si intensitate mai mare pe rauri mici din judetele Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Sibiu, Valcea si Arges.

Alerta METEO de fenomene periculoase: Cod GALBEN de furtuni si grindina

O avertizare de cod galben de inundatii valabila pana la ora 21. 00, pentru rauri din judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau si Braila a fost emisa sambata de hidrologi. Totodata, mai multe.

Cod galben de inundatii pentru rauri din cinci judete

Hidrologii au emis sambata o avertizare cod galben de inundatii valabila pana la ora 21. 00, pentru rauri din judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau si Braila. De asemenea, mai multe judete se afla sambata dupa-amiaza sub atentionare cod galben de ploi si descarcari electrice emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Hidrologi: Ruri din 16 judete, sub cod galben de inundatii / Luni, avertizarea va fi extinsa

Hidrologii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica,o atentionare cod galben de inundatii valabila pentru rauri din 16 judete, valabila pana miercuri dupa-amiaza. Luni, va intra in vigoare o alta avertizare,valabila pentru rauri din 24 de judete, scrie Mediafax.

Cod galben de inundatii pentru rauri din 8 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din opt judete. Potrivit hidrologilor, pana la ora 23:00, ca urmare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )