Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cod galben de inundatii in Harghita. Avertizarea, valabila pana la ora 24.00

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii in Harghita. Avertizarea, valabila pana la ora 24.00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) a emis o atentionare cod galben de inundatii pentru rauri mici si afluenti ai Oltului mijlociu din judetul Harghita. Avertizarea este valabila. continuă pe Antena3

Avertizare Cod galben de vant puternic in opt judete din Moldova

Meteorologii au emis, astazi, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila pana la ora 15,30, in opt judete din Moldova.

Cod galben de inundatii in Harghita, pana la miezul noptii

Rauri mici si afluentii Oltului mijlociu din judetul Harghita sunt sub cod galben de inundatii, pana la ora 24. Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) atentioneaza ca se pot.

UPDATE. Cod galben de inundatii pe rauri din Galati, Vrancea si Vaslui

Hidrologii au emis, joi, avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Galati Vrancea si Vaslui. Averizarea este valabila pana joi seara la ora 24.

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe Dunare, de joi pana sambata

Hidrologii au emis joi o avertizare cod galben de inundatii pentru Dunare, valabil de joi, ora 18:00, pana sambata, ora 18:00, vizate fiind judetele Calarasi, Constanta, Talomita, Braila, Tulcea si.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din Vrancea, Vaslui si Galati

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii, joi seara, pana la ora 24:00, pe rauri din judetele Vrancea, Vaslui si Galati. Atentionarea vizeaza rauri mici din bazinele hidrografice Putna si .

Dunarea, sub cod galben de inundatii. Vedeti care sunt sectoarele vizate de avertizare

Hidrologii avertizeaza ca Dunarea va fi sub cod galben de inundatii pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval.

Cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi

Hidrologii au emis un nou cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval Braila .

ANM: Cod galben de furtuna in Bucuresti, timp de o ora

Capitala se afla sub cod galben de furtuna timp de o ora, vineri seara, perioada in care se vor semnala frecvente descarcari electrice si grindina. Meteorologii au emis atentionarea pentru arii extinse in.

UPDATE Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o atentionare nowcasting Cod galben de descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului valabila pentru mai multe judete din tara. De asemenea, in Harghita este cod galben de inundatii pana la sfarsitul zilei.

Cod galben de furtuna in Bucuresti, timp de o ora

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de furtuna in Capitala, valabila timp de o ora, in care se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si averse ce pot depasi 15 l/mp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )