Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

B1 B1,
Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul. continuă pe B1

Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete. Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, sambata, un cod galben deninsori si intensificari ale vantului, valabile pana in data de28 decembrie. in intervalul mentionat la.

Noua tulpina de coronavirus, semnalata in tot mai multe tari din Europa

UE a inceput sambata distribuirea vaccinului anti Covid, in conditiile in care toto mai multe tari d.

Ilfov are cea mai mare incidenta din tara, 5,95. Judetele Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Capitala sunt si ele peste pragul de 3 (FOTO)

Ilfov are mai mare incidenta inregistrata la 14 zile, 5,95, potrivit datelor comunicate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, si este urmat din acest punct de vedere de Municipiul Bucuresti 4,27) si.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in tara: avertismentul clar al meteorologilor

Meteorologii au dat o atentionare de cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, pentru mai multe judete din Romania. De asemenea, sunt vizate de aceasta alerta zonele montane din Romania, acolo unde se vor putea resimti temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioase, insa si fenomene meteo mai dure. Alerta meteo ANM. Vine prapadul .

Cod galben de vreme rea. De sambata, se instaleaza ninsorile si viscolul. Ce se intampla in sudul tarii

ANM a emis sambata avertizari, inclusiv un cod galben, de ninsori si intensificari ale vantului, cu valabilitate pana luni, 28 decembrie.

Cod galben de vant in Olt, Dolj si Valcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica seara, o atentionare Cod galben de intensif.

Bucurestiul revine pe prima pozitie in topul noilor infectari. Topul celor mai afectate judete

Capitala a revenit pe prima pozitie a topului zonelor cu unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi 181 potrivit raportului GCS de duminica), dupa ce sambata fusese depasit doar de judetul Ilfov. Pe locul 2 este judetul Cluj cu 169 de cazuri noi), iar pe locul 3 se afla judetus Galati 143 noi imbolnaviri COVID-19).

Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Un scandal a avut loc in ziua de Craciun intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, iar in urma conflictului un barbat de 26 de ani a fost agresat, fiind injunghiat in bratul drept.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

Ilfovul a depasit Capitala la numarul de noi infectaricucoronavirus. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri

Din cele 1. 387 de cazuri noi, diagnosticate in ultimele 24 de ore, in Ilfov au fost confirmate 219 cazuri de COVID-19, in timp ce Bucurestiul a coborat pe locul II, cu 184 de noi cazuri. Judetul Ilfov inregistreaza in acest moment si cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,95.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )