Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Antena3 Antena3,
Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila pana marti la pranz, in mai multe judete din tara. Avand. continuă pe Antena3

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Cod galben de ploi, vant si descarcari electrice in sudul, centrul si in zona de est a tarii, de duminica pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ ce vizeaza mai multe judete din sudul, centrul si estul tarii, valabil incepand de duminica, ora 15:00,pana luni, ora 23:00.

Cod galben de ploi abundente in sudul, centrul si estul tarii

Administratia Nationala e Meteorologie a emis o atenionare cod galben de ploi insemnate cantitativ ce vizeaza mai multe judete din sudul, centrul si estul tarii, valabil incepand de duminica, ora 15:00, pana luni, ora 23:00.

Cod galben de ploi pentru 17 judete din Romania. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete din sudul, centrul si estul tarii, valabila incepand de duminica, or.

Suedia: Araba a luat locul finlandezei si a ajuns a doua cea mai vorbita limba din tara

Dupa aproximativ o mie de ani de cand finlandeza a fost a doua limba vorbita in Suedia, araba a ajuns sa ii ia locul, arata washingtonpost. com. Bilantul a fost prezentat de catre Mikael.

Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza statisticile UE.

Cel mai ravnit burlac din fotbalul romanesc vorbeste de insuratoare!

Este unul dintre cei mai titrati fotbalisti din tara noastra, a avut iubite numai una si una, insa niciuna nu a reusit sa il faca sa renunte la burlacie. in curand o sa.

Cod galben de ploi in 18 judete din centrul si estul tarii (VIDEO)

Ploile torentiale revin. Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi in 18 judete din centrul si estul tarii. in unele zone, iarna a parut ca s-a intors. O ploaie cu grindina care a.

Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete

Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 17 judete .

Avertizare meteo. E cod galben de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod Galben de descarcari electrice, grindina si intensificari ale vantului, valabila pana la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )