Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 11 judete

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii pentru mai multe bazine hidrografice din 11 judete

Hidrologii au emis, vineri, mai multe atentionari Cod galben de inundatii, valabile pana la miezul noptii, pentru bazine hidrografice din 11 judete, respectiv Buzau, Brasov, Covasna, Vrancea, Valcea, Gorj, Hunedoara, Constanta, Caras-Severin, Olt si Arges. continuă pe România Liberă

Cum maresti memoria la Android TV pentru mai multe jocuri si programe

In situatia in care vrei sa-ti instalezi mai multe jocuri pe TV sau TV Box, s-ar putea sa fie nevoie sa stii cum maresti memoria la Android TV. Ca sistem de operare pentru TV-uri si HTPC-uri, Android TV este aproape ideal. Din acest motiv, televizoare de top de la Bang Olufsen, Sony si Philips [].

Schimbari de directori la mai multe scoli din judetul Teleorman

Anul scolar 2016-2017 va aduce directori noi pentru mai multe unitati de invatamant din Teleorman. in unele cazuri directorii vechi au iesit la pensie, in altele, au cerut schimbarea din functie.

Mai multe judete din tara, sub Cod portocaliu si Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dupa amiaza, sub incidenta Codurilor portocaliu si galben de furtuni si grindina.

Cod galben de furtuni si vijelii. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru mai multe localitati din judetul Constanta, valabila pana la ora 20:30. Potrivit Administratiei Nationale de.

Cod galben de ceata, joi dimineata, in sase judete

Meteorologii avertizeaza ca, joi dimineata, vor fi in vigoare mai multe avertizari de cod gablen de ceata, in sase judete.

Cod galben de vijelii in Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de ploi abundente si vijelii, valabile in mai multe localitati din judetele Bacau si Iasi,.

Cod galben de ceata, in zonele joase din patru judete

Meteorologii avertizeaza ca, pana la ora 10. 00, zonele judetele Brasov, Harghita, Covasna si Mures sunt vizate de atentionari de cod galben de ceata.

Cod galben de ploi si vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi atentionari nowcasting Cod galben de ploi abundente si intensificari ale vantului, valabile in zona judetelor Buzau, Braila, Iasi,.

SRI a copiat deja baze de date de la mai multe ministere si institutii cheie. Ce urmareste noul sistem IT de prevenire a fraudei, coruptiei, terorismului si evaziunii fiscale

Serviciul Roman de Informatii SRI), acuzat recent de cateva ONG-uri ca dezvolta un sistem IT prin care ar vrea sa copieze baze de date ale mai multor institutii publice pentru a dezvolta un adevarat sistem Big Brother, a precizat in mai multe randuri ca noul sistem nu face decat sa creasca semnificativ viteza de cautare a informatiei relevante in bazele de date deja existente. HotNews. ro a descoperit, analizand achizitiile SRI, ca noul sistem nu este decat o dezvoltare a unui sistem IT dezvoltat deja, in urma caruia SRI a copiat baze de date ale unor ministere si institutii-cheie ale statului roman: MAI, Ministerul de Finante/ANAF, Justitiei, Dezvoltarii/APIA, ale BNR, ONRC si CNAS.

Pavel Abraham, audiat la Parchetul instantei supreme in dosarul Mineriadei. Mai multe persoane vor da declaratii de martor

Generalul Pavel Abraham este audiat la Parchetul instantei supreme in calitate de martor in dosarul Mineriadei. in acelasi dosar au fost citate, vineri, mai multe persoane pentru a da declaratii de martor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )