Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cod galben de inundatii, pentru mai multe bazine hidrografice

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii, pentru mai multe bazine hidrografice

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod galben de. continuă pe România Liberă

ADRIAN MARINESCU, MEDIC INFECTIONIST LA INSTITUTUL MATEI BALS DIN CAPITALA: Painea trebuie ambalata, mainile murdare pot sa transmita mai multe boli infectioase

Painea neambalata poate reprezenta un risc, nu doar in contextul pandemiei, ci este un risc pentru mai multe micro organisme, mainile murdare pot sa transmita diverse boli infectioase prin manipularea painii, potrivit doctorului Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul Matei Bals din Capitala.

Apele Romane: Risc de inundatii in mai multe zone din tara.Cod galben in bazinele hidrografice Somes-Tisa, Crisuri, Jiu si Olt

Hidrologii avertizeaza cu privire la riscul de inundatii, in zilele urmatoare, datorita vremii mai calde decat normalul termic al perioadei, a precipitatii predominant lichide, anuntate, precum si formatiunilor de gheata care sunt in diminuare si restrangere pe majoritatea cursurilor de apa.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si ghetus. Vezi zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata si ghetus pentru judetele Covasna si Harghita. Mai exact, in localitatile Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc,.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata si ghetus. Vezi zonele vizata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis cod galben de ceata si ghetus, valabil pana la ora 10, pentru patru judete ale tarii. Mai exact, in zonele joase ale judetelor.

Prognoza meteo. Cod galben de rafale in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin si Hunedoara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de rafale in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin si Hunedoara, valabil pana la ora 14. Mai exact, sa altitudini de.

Bucurestiul - pentru a treia zi consecutiv in scenariul galben. Topul zonelor cu cele mai multe noi infectari

Bucurestiul se afla pe primul loc in topul zonelor cu cele mai multe infectari 413 raportate vineri de GCS), insa capitala este pentru a treia zi in scenariul galben, cu o incidenta de 2,57 de cazuri 1. 000 de locuitori in ultimele 2 saptamani, astfel ca bucurestenii se asteapta la relaxarea restrictiilor. Pe locul 2 in top este judetul Timis cu 166 de noi infectari, urmat de judetul Brasov cu 148 de cazuri noi.

8232;CONAF: 44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel

44% dintre companii au trei sau mai multe femei la cel mai inalt nivel, spre deosebire de acum 4 ani, conform analizelor de piata facute de Mc Kinsey and Company, la nivel global. Cercetarile arata ca discrepantele incep de la straturile incipiente de management, argumentand ca pentru fiecare 100 de barbati angajati si promovati, doar 72 de femei primesc acelasi tratament, astfel incat o mare parte dintre ele raman blocate la niveluri pentru incepatori. Astfel, rezultatul disproportionat din varful piramidei nu pare atat de surprinzator. Mai mult, studiile arata ca desi femeile care ocupa functii de conducere sunt absolvente ale unor scoli mai prestigioase decat barbatii care au aceleasi roluri, sunt mai putin susceptibile de a deveni lideri in companii, au contracte mai scurte ca CEO si sunt platite mai putin pentru aceleasi functii, conform unui comunicat de presa remis de CONAF.

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii.

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

OMS va aproba mai multe vaccinuri pentru COVID-19 de la producatori din Occident si China

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) intentioneaza sa aprobe mai multe vaccinuri pentru Covid-19 de la producatori din Occident sau din China, in urmatoarele saptamani si luni, arata un document publicat miercuri, scopul fiind distribuirea rapida in statele sarace, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )