Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cod Galben de ninsoare si vant. Vedeti care sunt judetele vizate de atentionare

Antena3 Antena3,
Cod Galben de ninsoare si vant. Vedeti care sunt judetele vizate de atentionare

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii. De duminica dupa-amiaza si pana luni la pranz, vor fi ninsori in zonele de munte, iar vantul va atinge la. continuă pe Antena3

Avertizare cod galben de ninsoare si vant, in 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii, unde de duminica dupa-amiaza si pana luni la pranz vor fi ninsori in zonele de munte, iar vantul va atinge la rafala viteze de 45-55 km/h si izolat 80-90 km/h, viscolind zapada.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile pana la ora 11,00 in Dobrogea si in judetele Buzau, Braila,.

ANM: Cod galben de vant puternic in cinci judete si Dobrogea

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare cod galben de vant puternic pentru sase judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Sub incidenta codului, care expira la ora 11:00, se.

Avertizare cod galben de ninsoare si vant, in 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii (FOTO)

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand din 11.

Cod galben de ninsoare si vant, in 22 de judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii .

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete din tara. Pana vineri, Romania este sub informare de ger

Mai multe judete din tara se afla, miercuri dimineata, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi la rafala 65 de kilometri. De asemenea, Romania se afla, pana vineri, sub informare de ger. Specialistii au anuntat ca temperaturile vor fi preponderent negative, iar minimele vor cobori chiar si pana la minus 25 de grade.

Cod galben de lapovita si polei in judetele Timis si Arad

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare cod galben de ploi si lapovita pentru judetele Timis si Arad. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), pana la ora 09:20 vor exista.

Cod galben de ninsori si vant in 22 de judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din nordul, centrul si vestul tarii, unde de duminica dupa-amiaza si pana luni la pranz vor fi ninsori in zonele de munte, iar vantul va atinge la rafala viteze de 45-55 km/h si izolat.

Cod galben de inundatii in judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad (FOTO)

Mai multe rauri din judetele Caras-Severin, Timis, Hunedoara si Arad se vor afla, in intervalul sambata, ora 6. 00 - duminica, ora 18. 00, sub cod galben de inundatii, informeaza Institutul National de.

Cod galben de ninsori viscolite in Carpati, de duminica pana luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de intensificari ale vantului si ninsori viscolite, valabil in intervalul 11 ianuarie ora 16. 00 - 12 ianuarie ora 12. 00, si care vizeaza judetele din arcul carpatic vezi harta).

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )