Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod galben de ninsori si ploi pentru jumatate din tara. Cum va fi vremea la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cod galben de ninsori si ploi pentru jumatate din tara. Cum va fi vremea la Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o atentionare de tip cod galben de ploi, lapovita si vant pentru jumatate din tara, care intra in vigoare joi la ora 04:00 si expira vineri la ora 14:00. continuă pe Wall-Street Ro

ALERTA METEO. Cod galben de vreme rea pentru jumatate de tara, de joi dimineata pana vineri

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea pentru jumatate de tara. Fenomene vizate in intervalul24 ianuarie, ora 04 - 25 ianuarie, ora 14: precipitatii abundente - ploi, lapovita si, mai ales la altitudini de peste 1. 500 m, ninsori si viscol.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Cod galben de ninsori, vant si polei, miercuri si joi, in Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Ucraina ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, a fost emis un cod galben, pentru miercuri si joi, in regiunile centrale si nord-estice ale Ucrainei, pentru caderi semnificative de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si ntensificari ale vantului.

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata. Meteorologii trag un semnal de alarma fata de soferi, sa fie foarte atenti la drum. Codul galben es.

Atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara.

Cod galben de lapovita, ninsori si viscol n jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de precipitatii abundente - ploi, lapovita si viscol, avertizarea fiind valabila de joi, ora 04. 00 dimineata, pana vineri, ora 14. 00, in aproximativ jumatate din tara.

Avertizare cod galben de ploi si ninsori puternice pentru Bucuresti si 25 de judete

Capitala si 25 de judete se vor afla sub cod galben de vreme rea incepand de joi dimineata de la ora 4. 00 si pana vineri. Potrivit meteorologilor, in cea mai mare parte a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali vor fi ninsori insemnate cantitativ si se va depune un strat nou de zapada consistent, in timp ce in nordul si vestul Olteniei si in nordul Munteniei vor fi ploi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Bucuresti: Cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Era cod galben de ninsori in tara, asa ca isi lasase masina in parcare pret de cateva zile. Cand s-a dus sa o ia, a dat peste un bilet. Nu i-a venit sa creada ce a citit! A facut imediat o poza si a distribuit-o pe Facebook (FOTO)

Se anuntase cod galben de ninsori in tara, asa ca a decis sa isi lase masina in parcare si sa ia autobuzul. Cand s-a dus sa o ia, a gasit un bilet. Nu i-a venit sa creada ce a citit. A facut.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

Vreme severa. Meteorologii au emis cod galben de ninsori si viscol

ANM a emis un cod galben de vreme severa, valabil in intervalul24 ianuarie, ora 04. 00 - 25 ianuarie, ora 14. Sunt asteptate precipitatii abundente, lapovita, ninsori si.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )