Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Meteorologii au emis duminica seara o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic pentru 13 judete din Transilvania si Moldova, valabila luni, 25 noiembrie, intre orele 4:00 si 22:00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat, in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor predomina ninsorile. continuă pe Hotnews

Vine iarna. Cod galben de ninsori si vant pentru nordul tarii si zona montana

Meteorologii au emis duminica seara o avertizare de cod galben de ninsori si vant, valabila de luni de la ora 04. 00 pana la ora 22. 00, pentru zona montana, nordul Crisanei si al Moldovei, pentru Maramures si zone din Transilvania, unde vor predomina ninsorile.

Cod galben de ninsori pentru zona montana din Prahova, de duminica seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de racire accentuata a vremii, ninsori si intensificari ale vantului valabila de duminica seara. in zona montana va fi emis cod galben.

Cod galben de ceata pentru 15 judete si Capitala.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben de ceata pentru 15 judete si pentru Bucuresti. Atentionarea este valabila pana la ora 10. Citeste si: VIDEO. Ploi si frig, in week-end. De luni, este posibil sa ninga Potrivit ANM, ceata va determina scaderea vizibilitatii orizontale sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Sunt vizate judetele Sibiu, Cluj, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov, Constanta, .

ANM: Cod galben de ceata in noua judete si Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi atentionari de cod galben de ceata, valabile pana la ora 23:15, in noua judete din tara si in municipiul Bucuresti, potrivit Agerpres.

Cod galben de ceata pentru 9 judete, inclusiv Bucurestiul

UPDATE 21:30:Capitala si noua judete din sud si est se afla, joi seara, sub cod galben de ceata. Meterologii au emis joi seara mai multe avertizari cod galben de ceata pentru sapte judete,.

ANM: Cod galben de ceata pentru 15 judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de cod galben de ceata pentru 15 judete si pentru Bucuresti. Atentionarea este valabila pana la ora 10. Potrivit ANM, ceata va determina.

ANM: Cod galben de ceata pentru 15 judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata atentionari cod galben de ceata pentru 15 judete si municipiul Bucuresti. Pana la ora 8:05 se va semnala ceata ce determina scaderea .

Cod galben de ceata pentru sapte judete, inclusiv Bucurestiul

Meterologii au emis joi seara mai multe avertizari cod galben de ceata pentru sapte judete, inclusiv Bucurestiul. Potrivit ANM, pana la 20:15, se va semnala ceata ce determina scaderea.

Este oficial: Meteorologii emit COD GALBEN DE NINSORI pentru nordul tarii

Meteorologii au emis o informare privind un cod galben de ninsori pentru nordul tarii. Conform meteorologilor, in intervalul 25 noiembrie, ora 02:00 - 28 noiembrie, ora 08:00, vremea se va raci accentuat,.

ANM: Cod galben de ninsori, luni, pentru zonele montane si in nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologia a emis o avertizare cod galben de ninsori si intensificari ale vantului, incepand de luni dimineata de la ora 04:00 pana la ora 22:00, in zonele de munte din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )