Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana marti dimineata atentionarea nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in mai multe localitati din judetele Constanta si. continuă pe Antena3

Cod galben de vant si ninsori in mai multe judete printre care si Arad

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare meteorologica Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in general moderate cantitativ si viscolite, pentru mai multe judete din Transilvania si Moldova, valabila vineri, pana la ora 15:00. Sunt vizate si zone din judetul Arad.

Cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete din tara

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unit.

Cod galben de ninsori si vant, astazi, in peste 20 de judete

Meteorologii au emis atentionare cod galben de ninsori si vant pentru mai multe judete din vestul, centrul, sudul si estul tarii.

UPDATE Opt judete sub cod galben de vant si ninsori. Paisprezece localitati au ramas fara curent

Opt judete se afla din aceasta dimineata sub Cod galben de vant si ninsori, avertizarea fiind valabila pana la ora 22. in alte 14 judete, a fost deja instituit, inca de duminica seara, de la ora 20:00, Cod galben de ninsori abundente. in restul tarii, meteorologii au anuntat precipitatii moderate sub forma de lapovita si ninsoare cu intensificari ale vantului pana luni la ora 22:00.

Opt judete sunt din aceasta dimineata sub cod galben de vant si ninsori

Opt judete se afla din aceasta dimineata sub cod galben de vant si ninsori, avertizarea fiind valabila pana la ora 22. in alte 14 judete, a fost deja instituit, inca de duminica seara, de la ora 20:00, cod galben de ninsori abundente. in restul tarii, meteorologii au anuntat precipitatii moderate sub forma de lapovita si ninsoare cu intensificari ale vantului pana luni la ora 22:00.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in opt judete

Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata pana la ora 10:00, conform meteorologilor, care afirma ca vizibilitatea va fi scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m, fiind afectate mai multe.

Cod galben de ninsori si viscol in jumatate din judetele tarii. Care sunt zonele afectate si care este situatia drumurilor

Un numar de 22 judete din Muntenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea se afla luni sub avertizari Cod galben de ninsori si viscol, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel,.

Radu Banciu: PSD-ul trebuie sa inteleaga ca, oricum, se va sfarsi la un moment dat toata aceasta aiureala. Nu poti sa faci politica doar pentru tine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despe protestele de amploare care au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase ale tarii. Radu.

Audi cheama in service 127.000 de masini: nemtii au fost prinsi ca au folosit un soft de manipulare a emisiilor pe mai multe modele

Audi va trebui sa cheme in service un numar de 127. 000 de masini, dupa ce autoritatile germane au descoperit ca mai multe modele ale constructorului au folosit un soft de pacalire a emisiilor de oxid de azot, potrivit automarket. ro.

Cod galben de ninsori si viscol in sud-estul tarii. Care sunt zonele afectate si care este situatia drumurilor

Un numar de 22 judete din Muntenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea se afla luni sub avertizari Cod galben de ninsori si viscol, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )