Libnet.ro
UNICEF

09:47

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii, pana duminica, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii, valabil in cea mai mare parte a tarii, pana duminica. in Moldova, Maramures, Transilvania, Dobrogea, local in Muntenia si in nordul Crisanei si in zonele montane va fi Cod portocaliu de ploi torentiale. continuă pe Adevărul

Sambata, cod portocaliu de ploi torentiale in aproape toata Romania!

Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vije.

Meteorologii au prelungit codul galben pentru instabilitate atmosferica in toata tara. Se vor inregistra ploi torentiale, grindina si vijelii

Vremea din acest weekend nu se anuta favorabila. Meteorologii au extins avertizarea de cod galben pentru instabilitate atmosfericapana la data de 22 iunie, ora 10:00. in aceast interval se vor inregistra.

Cod rosu de ploi torentiale in Timis si Caras-Severin. Zeci de case au fost inundate

Cod rosu de ploi torentiale, au anuntat meteorologii. Avertizarea e valabila pana la ora 17.

Fenomene meteo periculoase in toata tara: Vijelii, ploi torentiale si grindina

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferica. Conform meteorologilor, se asteapta intensificari ale vantului, grindina si descarcari electrice. Pana pe 20 iunie, in mai multe judete, printre care si Calarasi, va fi cod galben.

Cod portocaliu de ploi, grindina si vijelii in aproape toata tara 58 de localitati din 16 judete, afectate de inundatii

Meteorologii anunta cod portocaliu de vreme rea, cu ploi torentiale si vijelii, de vineri de la ora 12. 00 pana sambata la ora 02. 00, in aproape toata tara. O alta alerta cod galben de precipitatii este valabila pana luni la ora 10. 00 si vizeaza toata tara.

VIDEO Noi avertizari de ploi torentiale pentru aproape toata tara Zeci de localitati sunt inundate

Meteorologii au emis noi avertizari cod portocaliu si cod galben de vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii, pentru urmatoarele 24 de ore, interval in care sunt anuntate ploi torentiale si vijelii. Din cauza ploilor abundente, zeci de localitati sunt afectate de inundatii, mai ales in vestul tarii. Cod rosu de inundatii in Mures si Harghita.

Cod portocaliu de ploi in peste o treime de tara, pana vineri dimineata si cod galben de vijelii pana duminica

ANM a transmis un cod portocaliu de ploi in cantitati insemnate in peste o treime de tara joi, pana la ora 23. 00, dar si un cod galben de instabilitate atmosferica valabil pana vineri dimineata, ora 10.

Cod portocaliu de ploi si furtuni pana la noapte, la ora 2.00. Doar trei judete scapa de avertizari. Cod galben pana luni in toata tara

Meteorologii au actualizat vineri dimineata avertizarile de vreme rea si au emis un cod portocaliu de furtuna si ploi torentiale valabil de la ora 12. 00 pana la noaptea, la ora 2. 00, pentru cea mai mare parte a tarii.

Cum va fi vremea in Capitala, in weekend: Temperaturi de pana la 28 de grade, dar si ploi torentiale

Temperaturile maxime vor ajunge la 28 de grade in Capitala, in acest weekend, insa vor fi si ploi torentiale, mai ales in timpul dupa-amiezilor si noptilor, conform meteorologilor.

ALERTA METEO Furtunile vor continua in intreaga tara, pana sambata dimineata, fiind emise din nou cod galben si cod portocaliu

Meteorologii anunta ca vremea rea si furtunile vor continua pana sambata, la ora 10. Pe durata zilei de miercuri, cea mai mare parte a tarii este sib cod portocaliu, fiind anuntate caderi importante de precipitatii. Ulterior, intreaga tara va fi sub cod galben.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )