Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod galben de ploi, vant puternic si racire accentuata in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. La munte va ninge. Doua judete din nordul tarii, sub cod portocaliu

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi, vant puternic si racire accentuata in cea mai mare parte a tarii pana luni seara. La munte va ninge. Doua judete din nordul tarii, sub cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o atentionare cod galben de ploi insemnate cantitativ, ninsori, intensificari ale vantului, polei si racire accentuata valabila pana luni seara in aproape toata tara. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi si racire accentuata a vremii valabil in aproape toate zonele tarii, duminica si luni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare cod galben ce vizeaza ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, racire accentuata si chiar ninsori in zonele montane), in acest weekend, valabila in aproape toate zonele tarii. Avertizarea intra in vigoare duminica, 11 octombrie, la ora 10:00, si este valabila pana luni, la ora 18:00. In intervalul mentionat vor fi precipitatii in toata tara, iar cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 50 l//mp, mai ales in jumatatea sudica si in zonele de munte. Vor fi ploi, dar in zona Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada. Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala si in zonele montane inalte din restul tarii, in jumatatea de nord a Moldovei si trecator in estul si sud-estul Transilvaniei.

Cod galben de ploi, frig si ninsori in aproape toata tara

Meteorologii au emis doua Coduri galbene de vremea rea in 36 de judete. Potrivit ANM, in perioada 10 octombrie, ora 16:00 si 11 octombrie, ora 10:00, este Cod galben deploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, racire accentuata, dar si ninsori in 14 judete. Pe 11 octombrie seara va intra in vigoare un alt Cod vasabil pana pe 12 octombrie seara.

Cod galben de ploi, ninsori si vant puternic, in aproape toata tara, de sambata pana luni seara

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazut, de sambata dupa-amiaza pana luni seara, in aproape toata tara, la munte, in jumatatea de nord a Moldovei si in estul si sud-estul Transilvaniei fiind anuntate.

Ploi, ninsori si vant puternic, in aproape toata tara

Avertizarea cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazute intra in vigoarea de sambata dupa- amiaza pana luni seara, in aproape toata tara, la munte, in jumatatea de nord a Moldovei si in estul si sud-estul Transilvaniei fiind anuntate.

Ploi, ninsori si vant puternic, incepand de azi

Avertizarea cod galben de ploi, vant puternic si temperaturi scazute intra in vigoarea de sambata dupa- amiaza pana luni seara, in aproape toata tara, la munte, in jumatatea de nord a Moldovei si in estul si sud-estul Transilvaniei fiind anuntate lapovita si ninsoare.

Cod portocaliu de ninsori in doua judete. Ploi si frig in restul tarii

Meteorologii au emis Cod portocaliu de ninsori in judetele Suceava si Neamt pana luni, la ora 10. De asemenea, este valabil si un Cod galben de ploi, ninsoare si vant, incepand de duminica, ora 10. 00 pana luni, la ora 18. 00, in aproape toate judetele tarii.

Vremea se strica de sambata: Cod de PLOI si NINSORI, in trei sferturi din tara

Vremea se strica de sambata, avertizeaza Administratia Nationala de Meterologie ANM). Astfel, de sambata intra in vigoare un cod galben de ploi, valabil pentru sudul tarii, iar, de duminica, unul de lapovita si ninsoare, valabil in trei sferturi din tara.

Vremea se raceste puternic. O avertizare meteo de ploi si racire accentuata, valabila de sambata pana luni

Vremea se raceste accentuat in acest weekend. Meteorologii au emis o avertizare cod galben ce vizeaza ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, racire accentuata si chiar ninsori in zonele montane), in acest weekend, valabila in aproape toate zonele tarii.

Cod GALBEN de inundatii si viituri in sase judete

Administratia Nationala Apele Romane a emis, sambata, Cod Galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Galati si Tulcea, valabil de duminica dupa-amiaza pana luni seara.

Cod Galben de inundatii si viituri in sase judete

Administratia Nationala Apele Romane a emis astazi la pranz o atentionare hidrologica Cod Galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Galati si Tulcea, valabila de duminica dupa-amiaza pana luni seara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )