Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de ploi in vestul tarii si lapovita si ninsoare in jumatatea de nord a Moldovei, incepand de maine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cod galben de ploi in vestul tarii si lapovita si ninsoare in jumatatea de nord a Moldovei, incepand de maine

Administratia Nationala de Meterorologie anunta cod galben de ploi incepand de maine, de la ora 14:00, in zona de vest a tarii, iar incepand de la ora 18:00 este instituit un cod galben de lapovita si ninsoare, cu intensificari ale vantului, in jumatatea de nord a Moldovei si in zona Carpatilor Orientali. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic si ninsoare viscolita

Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic si ninsoare viscolita valabil pana la ora 23:00 in Bistrita-Nasaud si in Maramures. Se vor semnala intensificari ale vantului care la rafala vor ating.

Un Cod galben de lapovita si ninsoare intra in vigoare de sambata. Ce zone sunt vizate

Maramuresul, Crisana, Banatul, vestul Transilvaniei si zona Carpatilor Occidentali intra sambata dupa-amiaza, la ora 14:00, sub Cod galben de ploi. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie,.

Cod galben de sambata dupa-masa, pana duminica la ora 23.00. Se anunta ploi, lapovita si ninsoare

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben de ploi insemnate canti.

Cod galben de vreme severa imediata pentru Buzau si alte trei judete

ANM a emis cod galben de vreme severa imediata pentru judetele Arges, Buzau, Dambovita si Prahova, valabil pentru intervalul cuprins intre 15:20 17:00. Fenomenele asteptate sunt: frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse de ploaie care vor cumula 15-20 l/mp.

Cod galben de inundatii emis de meteorologi: Harta zonelor vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de inundatii pentru 12 bazine hidrografice.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri doua atentionari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges, Dambovita si Sibiu, valabile.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile pana la ora 11:00 in nouajudete. Astfel, mai multe localitati din.

ANM: Cod galben de ceata pentru trei judete vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata, valabila pe durata urmatoarelor ore, in localitati din trei judete situate in zona Transilvaniei.

Ploile, lapovita si ninsoarea vor acoperi treptat toata tara, in weekend. Vremea se raceste

Meterologii au emis, vineri, doua atentionari de Cod Galben de ploi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, incepand de sambata dupa-amiaza, si o atentionare de Cod Galben de racire accentuata si intensificari ale vantului, care va intra in vigoare de duminica dimineata. Vezi Hartile in text.

Cod portocaliu de inundatii pe Olt in Harghita, Covasna si Brasov, pana miercuri. Cod galben in alte peste 10 judete

Hidrologii au emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pe raul Olt, pana miercuri dimineata, afectand judetele Harghita, Covasna si Brasov. De asemenea, hidrologii au emis si o atentionare de Cod Galben de inundatii valabila pana miercuri seara in 12 bazine hidrografice din Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )