Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete, pana marti seara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete, pana marti seara

Meteorologii au emis emis luni o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 27 de judete, unde marti seara vor fi ploi si vijelii. continuă pe Hotnews

ANM: Ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Cod galben in jumatatate de tara, pana marti

Meteorologii de la ANM au emis, luni, un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabil de la ora15:00, pana marti,06 octombrie, la ora 18:00, in jumatate din.

Cod galben de furtuna in 27 de judete, pana marti la ora 18:00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, un Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa, intensificari ale vantului, in intervalul 5 octombrie, ora 15:00 - 6 octombrie, ora 18:00, la inceput in Banat, Crisana, Maramures, apoi si in vestul si nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul si nordul Munteniei, precum si in cea mai mare parte a Moldovei.

Cod galben de ploi si vant in aproape toata tara

Administratia de Meteorologie a emis o avertizare cod galben, valabila in intervalul 05 octombrie, ora 15:00 - 06 octombrie, ora 18:00, pentru instabilitate atmosferica accentuata, cantitati insemnate de apa si intensificari ale vantului.

Prognoza meteo: Cod galben de vant in 5 judete

Meteorologii auemis, duminica, un cod galben de vant puternic, valabilin cinci judete, in orele urmatoare. in judetul Suceava, este anuntata si ceata pana la ora 10. Pana la ora.

Alerta meteo nowcasting. Avertizare cod galben de vant puternic in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de sambata, 3 octombrie, meteorologii au emis o alerta de cod galben pentru vant puternic, valabila in judetele Timis si Arad. Atentionarea nowcasting, emisa de ANM este valabila pana la ora.

ANM: Atentionare nowcasting de cod galben de ceata. Vizibilitate redusa sub 200 de metri

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare imediata de cod galben de ceata valabila in judetul Harghita. Cod galben de ceata este valabil intre orele 7:15-9:00 si prognozeazaceata.

UPDATE ANM: Atentionare nowcasting de cod galben de ceata. Vant puternic in judetele Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare imediata de cod galben de ceata valabila in judetul Harghita. Cod galben de ceata este valabil intre orele 7:15-9:00 si prognozeazaceata.

Vijeliile fac ravagii la Satu Mare: stalpi doborati de vant, case avariate. Judetul este sub cod galben

Judetul Satu Mare se afla sub cod galben de vant duminica, 4 octombrie. Acoperisul unui bloc a fost smuls de furtuna, iar mai multi stalpi de telecomunicatii au fost rupti de vant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )