Libnet.ro
UNICEF

20:45

COD GALBEN de VANT in 10 judete si Bucuresti. Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile.

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de VANT in 10 judete si Bucuresti. Vezi PROGNOZA METEO pe trei zile.

ANM a emis avertizari nowcasting pentru mai multe zone din tara. In Bucuresti, vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala, viteze de 55 km/h si izolat 70 km/h, potrivit Realitatea. net. 14:10 si 16:10In zona : Delta Dunarii si litoralul M. NegreSe vor semnala : intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 55 km/h si izolat 75 km/h. 13:20 si 16:20In zona: sudul si estul Munteniei - judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Ilfov, . continuă pe România Liberă

Avertizare Cod Galben de vant in sudul si estul tarii, inclusiv in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis trei avertizari Cod Galben de vant, valabile pentru sudul si estul tarii, inclusiv Bucuresti.

COD GALBEN de ploi pentru noua judete.

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de vant si ploi pentru noua judete ale tarii. Astfel, pana la ora 7:20 se vor semnala intensificari ale vantului si cantitati de precipitatii ce mai pot depasi izolat 20 l/mp in judetele Calarasi, Ialomita, Braila si Buzau. Pana la ora 11:00, judetele Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati sunt la randul lor vizate de codul galben cu intensificari de vant cu viteze de pana la 60km/h,izolat pana la 70km. In aceste zone .

COD GALBEN de CEATA pentru 7 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, doua avertizari cod galben de ceata pentru sapte judete. Prima avertizare meteo cod galben de ceata a intrat in vigoare la ora 6:15, expira la 9:15, si vizeaza judetele Olt si Valcea si izolat in Gorj si Mehedinti, inclusiv zona municipiilor Slatina, Rm. Valcea si Tg. Jiu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Ceata afecteaza si arii extinse din judetul Arges si sudul judetelor Dambovita si Prahova in intervalul 7:30 si 10:30. Ceata .

Avertizare cod galben de ceata pentru patru judete

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare imediata cod galben de ceata pentru judetele Covasna, valabila in intervalul 8:00 si 11:00, respectiv judetele Arges si in sudul judetelor Dambovita si Prahova, pana la ora 10:30.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )