Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod GALBEN de vant in mai multe judete. Cat timp este valabila avertizarea meteorologica

România Liberă România Liberă,
Cod GALBEN de vant in mai multe judete. Cat timp este valabila avertizarea meteorologica

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant, valabile intre orele 13. 00, pentru mai multe mai multe judete, conform ANM. continuă pe România Liberă

Cod galben de furtuna in mai multe judete ale tarii

Ntre orele : 15:25 si 17:00 In zona : local in judetul Alba, mai ales in zona localitatilor: Remetea, Livezile, Miraslau, Unirea, Ocna Mures, Lunca Muresului, Noslac .

ANM: Cod galben de vant puternic pentru zece judete si Capitala, pana la ora 18.00

Adiminstratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe atentionari nowcasting cod galben de vant puternic pentru zece judete si Capitala. Potrivit ANM, pana la ora 18. 00, local in sudul.

Avertizare de vant in 10 judete si Municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru 10 judete si Municipiul Bucuresti, valabile pana la ora 18,00, anunta Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale de.

inca o zi de arsita: COD galben de CANICULA in 21 de judete

Capitala si 21 de judete din sudul si estul tarii raman sub cod galben de canicula, joi si vineri, cand se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 35 si 37 de grade, conform ANM.

Capitala si 21 de judete, raman sub cod galben de canicula, joi si vineri

Capitala si 21 de judete din sudul si estul tarii raman sub cod galben de canicula, joi si vineri, cand se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod galben de canicula si disconfort termic in 21 de judete si Bucuresti

METEO Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea Cod Galben de canicula valabila pentru 21 de judete si municipiul Bucuresti. Potrivit meteorologilor, astazi si maine, .

UPDATE Perchezitii DNA si la Calarasi, dupa retinerea lui Sorin Oprescu. Primarul Capitalei, implicat intr-un scandal rasunator de luare de mita

Procurorii anticoruptie, insotiti de mascati, au descins duminica dimineata la mai multe adrese din Bucuresti, dar si in judetele Calarsai, Ilfov si Bacau. Oamenii legii sunt pe urmele mai multor suspecti de coruptie, faptele fiind comise in perioada 2013 2015.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din sudul tarii. Cod galben in Bucuresti si 16 judete

Canicula se mentine sambata in partea de sud si sud-est a tarii, unde Capitala si 16 judete sunt sub cod galben, iar Teleorman, Giurgiu si Calarasi sub cod portocaliu, potrivit unei avertizari a.

Cod portocaliu de canicula, valabil sambata, pentru trei judete din sudul tarii: Alte 16 judete din sud si sud-est, vizate de un cod galben (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, valabila in cursul zilei de sambata, pentru trei judete din sudul tarii. Potrivit .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )